Hago geeft medewerkers een extra boost

Op de Dag van de Schoonmaak ontvangen alle medewerkers van Hago een powerbank

Alle Hago-medewerkers hebben een powerbank cadeau gekregen; een mobiele accu om apparaten zoals smartphones mee op te kunnen laden. Het cadeautje is een bedankje namens Hago voor alle positieve energie die de schoonmaakmedewerkers dagelijks in hun werk steken.

De powerbank gaat naar alle schoonmakers van Hago Nederland BV, Hago Airport Services, Hago Food & Industry en Hago Rail Services. In totaal bijna tienduizend medewerkers die voortaan, uitgerust met de mobiele accu, nog verder weten te komen.

Volop in beweging

Met de powerbank onderstreept Hago dat de organisatie volop in beweging is: dankzij de niet aflatende inzet van alle medewerkers. Een enorme bron van energie die dagelijks vele honderdduizenden Nederlanders voorziet van een schone werkomgeving.

Meer kracht putten uit waardering

Hago hoopt met deze actie andere schoonmaakbedrijven en opdrachtgevers te inspireren om ook hun waardering aan de schoonmakers te laten blijken. Dat kan al met een klein gebaar, zoals een complimentje voor het werk. Mondeling, via een schouderklopje of een appje.

Informatie: www.hago.nl

Tags:

Reageren?