Boardroom september 2011

PS Boardroom

Curriculum Vitae

Naam
Monique van der Meijde-Zuure

Geboortejaar
1970

Bedrijf
Price Cleaning BV

Functie
directeur Commerciële Zaken

Bij dit bedrijf sinds
1996

In deze functie sinds
2010

Aantal medewerkers
150

Wanneer was u het gelukkigst?
Als ik echt één moment moet kiezen dan is dat toch het moment dat mijn dochters gezond ter wereld kwamen. Andere geluksmomenten zijn bijvoorbeeld mijn laatste vakantie, in de Provence. Hier heb ik man en kinderen en een groep goede vrienden tot in de late uren kunnen genieten van lange tafels vol goed gezelschap, goed eten en drinken en het 50-jarige huwelijksfeest van mijn ouders.

Wat is uw grootste prestatie?
Ik ben opgevoed met de gedachte dat iets niet zo zeer een prestatie is maar dat het je verantwoordelijkheid is om het zo goed mogelijk te doen. Wat niet inhoudt dat er best een aantal dingen zijn waarvan ik denk, ‘Ach dat hebben we niet slecht gedaan’. Zoals mijn kinderen (waarvoor echter net zoveel krediet gaat naar mijn partner) en, meer zakelijk gezien, mijn bijdrage aan de oprichting van Clean Point zo’n zes jaar geleden. Dit is een schoonmaakorganisatie die tot stand is gekomen in samenwerking met Price Cleaning en de Sociale Werkvoorziening in Venray. Er werken nu alweer geruime tijd veel mensen met heel veel plezier.

U mag een ding aan uzelf veranderen. Wat zou dat zijn?
Ik zou graag wat geduldiger willen zijn.

Waar bent u bang voor?
Dat een van mijn dierbaren ziek wordt, en voor een heleboel dingen die in verhouding daarmee niets voorstellen. Zo heb ik geen voorliefde voor alle knaagdieren met lange staart. En ik begeef me niet graag op grote hoogte.

Welke verleiding kunt u niet weerstaan?
Goed en lekker eten.

Waar zou u het liefst willen wonen?
Brabant past goed bij mijn Bourgondische inslag. Momenteel ben ik woonachtig in Nijmegen en dat is prima alternatief.

Welke eigenschap waardeert u het meest in een persoon?
Ik kan het zeer waarderen als mensen ergens volledig voorgaan.

Wat is uw dierbaarste materiële bezit?
Naast mijn armband met bedeltjes – die ik bij diverse mooie momenten van dierbaren heb gekregen -, vrees ik dat mijn mobiele telefoon hoog scoort.

Welk boek heeft u het laatst gelezen?
Ik ben nu bezig in Brandbaar van Jane Casey, een aanrader van een vriendin. Ik heb een voorliefde voor literaire thrillers.

Wat is uw motto?
Je moet wel schieten anders kun je niet scoren!