Professioneel Schoonmaken editie 2 is uit

De nieuwe PS verschijnt op 22 april. In deze editie extra veel aandacht voor de ISSA/Interclean die van 10 tot 13 mei plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Dianna Steinbach, nieuwe ISSA-directeur voor de EMEA-regio (Europe, Middle East en Africa), legt uit wat de ISSA-organisatie voor Nederlandse schoonmaak.

PS blikt vooruit op de 26ste editie van de ISSA/Interclean Amsterdam, zodat u goed voorbereid bent als u een bezoek aan de Amsterdam RAI brengt. De beurs telt dit jaar 11 hallen en meer dan 800 exposanten uit 45 landen. Om het bezoekers makkelijker te maken hun weg te vinden op de 60.000 vierkante meter beursvloer, zijn er drie speciale zones waar exposanten uit een specifiek segment zich presenteren; Washroom (sanitaire hygiëne), Steam Cleaning (speciaalproducten voor stoomreinigen), High Pressure (hogedrukreiniging) en Laundry (wasserij). Op het buitenterrein rondom de Amsterdam RAI vindt de Outdoor Demo Show plaats, waar fabrikanten, dealers en retailers samen allerlei activiteiten en demonstraties zullen geven met diverse schoonmaakmachines en toepassingen.

PS2 001_web

Klik hier om PS 2 – 2016 online te bekijken.

En verder

In deze tweede editie van 2016 kunt u in PS onder andere de volgende artikelen lezen:

  • Een interview met de nieuwe ISSA-directeur EMEA Services, Dianna Steinbach. Zij behartigt de belangen van de ISSA-leden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Een gebied met ontwikkelingslanden, landen in oorlog en landen waar de schoonmaak tot in de puntjes is geregeld.
  • Marijke Bilkert, ex-senior-inspecteur IGZ geeft antwoord op de vraag wat er qua infectiepreventie zoal verbeterd kan worden in ziekenhuizen en zorginstellingen en legt uit hoe belangrijk de rol van de schoonmaakdienst hierin is.
  • Met een schone winkelwagen uw boodschappen doen; het lijkt een vanzelfsprekendheid. Toch treft Rudy Elzen, werkzaam bij Cleanshopping, dagelijks vieze en plakkerige karretjes aan. Met zijn mobiele ‘karwash’straat

Plus:

  • Negen vragen aan Jaap Jansen, countrymanager Washroom bij Berendsen Textiel Services. Over zijn passies, zijn carrière én: wie maakt er eigenlijk bij hem thuis schoon?
  • De opmars van de i-mop – de compacte schrobzuigmachine: in het Algemeen Ziekenhuis Maria Middelares in Gent (België) zijn inmiddels 34 i-mops in gebruik; op elke afdeling één.
  • Mustafa Unal, werkzaam bij schoonmaakorganisatieVisschedijk, geeft een rondleiding bij Bakkerij Smithuis.

Abonneren

Benieuwd naar de nieuwe editie van Professioneel Schoonmaken? Wilt u ook tweemaandelijks hét vakblad voor de schoonmaakbranche ontvangen? U kunt zich hier abonneren op Professioneel Schoonmaken.

Wilt u regelmatig op de hoogte blijven? Houd dan de PS-Nieuws(brief), de website en/of Twitter goed in de gaten!

Reageren?