Meld u aan voor de PS-Workshop ‘Wet arbeid vreemdelingen’

Op donderdag 11 mei organiseert PS in samenwerking met Valegis Advocaten een workshop voor hr-medewerkers en werkgevers over de Wet arbeid vreemdelingen (Wav).

Wat houdt de wet precies in? Waar moet u op letten bij het tewerkstellen van een buitenlandse werknemer? En wat kunt u doen om een overtreding te voorkomen? En wie mogen wel en wie niet in Nederland werkzaamheden verrichten? Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. De workshop vindt plaats op het kantoor van PS te Naarden. Deelname aan de workshop kost 45 euro.

Download hier alvast de whitepaper ‘Boetes Wet arbeid vreemdelingen: de Inspectie SZW handhaaft’ uit PS 1-2017.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@professioneelschoonmaken.nl. Deelname aan de workshop kost 45 euro.

Tijd en locatie

Datum: donderdag 11 mei 2017
Tijd: 15.30 tot 17.30 uur

De workshop vindt plaats op het kantoor van PS:
Gooimeer 4-15
1411 DC Naarden

Deze locatie bevindt zich direct naast de snelweg A1 (afrit 6, Naarden-Vesting). Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Iedereen is welkom

De PS-Workshop is toegankelijk voor een ieder die met de Wet arbeid vreemdelingen te maken heeft. Dus: kent u collega’s/relaties die het onderwerp Wet arbeid vreemdelingen ook aanspreekt of is de workshop interessant voor uw collega’s op de afdeling personeelszaken? Stuur deze uitnodiging door, zodat ook zij zich kunnen aanmelden.

Reageren?