Peter van den Brink naar Dolmans

Peter van den Brink van Dolmans

Met ingang van 7 november 2011 is Peter van den Brink aangesteld als eindverantwoordelijk manager Dolmans Specialistische Reinigingsdiensten.

Dolmans Specialistische Reinigingsdiensten is een zelfstandig onderdeel van Dolmans Facilitaire Diensten B.V. Haar medewerkers verzorgen voor opdrachtgevers in heel Nederland de specialistische reiniging zoals glasbewassing, vloeronderhoud, gevel- , industriële- diepte- en liftschachtreiniging.

Nieuwe klanten

Peter van den Brink was tot november al meerdere jaren als commercieel manager in dienst van  Dolmans Facilitaire Diensten. In deze functie acquireerde hij nieuwe klanten voor zowel het reguliere schoonmaakonderhoud als ook de specialistische reinigingsdiensten.

Eigen gezicht

‘Als manager Dolmans Specialistische Reinigingsdiensten wil ik in 2012 de specialistische dienstverlening meer een eigen gezicht gaan geven. En onze (potentiële) opdrachtgevers nog beter bekend maken met de werkzaamheden die wij voor hen kunnen uitvoeren. Zodat zij kunnen genieten van een mooi, schoon pand.’ aldus Peter van den Brink.

Informatie: www.dolmans.com

Reageren?