CSU neemt schoonmaak OCS Nederland over

CSU neemt schoonmaak OCS over

Het Udense schoonmaakbedrijf CSU heeft per
7 november de schoonmaakactiviteiten van OCS Nederland uit Rijswijk overgenomen. Alle medewerkers treden in dienst bij CSU.

CSU integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur. De overname (omzet circa 10 miljoen euro) sluit goed aan bij CSU’s ambitie om zijn marktpositie als landelijk schoonmaakspecialist te versterken.

Kwaliteit

Het net als CSU landelijk werkende OCS Nederland is met name actief in de regio’s West- en Noord-Nederland. CSU’s Directievoorzitter Frie van Hulten: ’OCS Nederland staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf waar klanten op kunnen rekenen. De acquisitie past daarom goed binnen onze groeistrategie als landelijk schoonmaakspecialist.

‘Door onze eerder doorgevoerde organisatiewijziging van 3 naar 6 businessunits schoonmaak kunnen we deze uitbreiding goed en met voldoende aandacht voor opdrachtgevers en personeel integreren.’

OCS Nederland

OCS Nederland is onderdeel van OCS International, wereldwijd actief in facilitaire dienstverlening. OCS Nederland is ontstaan door overname en samenvoeging van een aantal gevestigde en landelijk opererende schoonmaakbedrijven.

In een branche waarin echter schaalgrootte van belang is om een gezonde concurrentie positie te hebben zag OCS International zich geconfronteerd met de strategische beslissing om ofwel te investeren in het bereiken van deze schaalgrootte of op zoek te gaan naar een geschikte overnamekandidaat.

Continuïteit

Met de overname door CSU is de voortgang en van de dienstverlening gegarandeerd. Klanten en medewerkers kunnen profiteren van de professionele organisatie en kennis van CSU.

Informatie: www.csu.nl, www.ocs-nederland.nl

Op de foto (achter) vlnr: Gertjan van der Hoek, Statuitair Directeur CSU, Guus van Mourik, Financieel Directeur CSU, Jill Lees, Finance Director OCS International Limited
Vlnr (voor): Frie van Hulten, Directievoorzitter CSU, Danny van der Burg, Algemeen Directeur OCS Nederland.

Reageren?