Quaron Cleaning Systems gaat verder als Qlean-Tec

Qlean-tec

Per 1 januari 2012 verandert Quaron Cleaning Systems haar bedrijfsnaam. De activiteiten worden voortgezet onder Qlean-Tec BV. De naamswijziging gaat gepaard met een compleet vernieuwde huisstijl en een nieuwe slogan die beter aansluit bij de identiteit en visie: Een heldere kijk op hygiëne.

MVO speelt daarbij een belangrijke rol. Quaron Cleaning Systems is volop in ontwikkeling. Niet alleen binnen het productenportfolio, ook op het gebied van efficiëntie, automatisering en communicatie is er veel beweging.

Groene en duurzame aanpak

Wij zijn ons meer dan bewust van de maatschappij, maar ook van onze eigen kracht en toegevoegde waarde. Quaron Cleaning Systems staat voor een groene en duurzame aanpak, duidelijk advies, efficiëntie en
eenvoud, en voor het leveren van totaalconcepten.

Nieuwe uitstraling

Dit alles heeft zich vertaald in de nieuwe slogan: een heldere kijk op hygiëne. Om dat nog eens extra te benadrukken is er gewerkt aan een nieuwe uitstraling die beter aansluit bij de bedrijfsfilosofie.

De keuze voor een nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl lijkt wellicht een rigoureuze stap. Het is echter een belangrijke stap die Quaron Cleaning Systems graag wil maken om de identiteit duidelijker naar voren te brengen en de bedrijfsvoering extra kracht bij te zetten.

Nieuwe website

Qlean-Tec start vanaf 1 januari voortvarend met een geheel nieuwe website, die uitgebreid zal worden met een bestelmodule en meer digitale communicatiemogelijkheden voor klanten. Contact en service richting klanten zal hiermee worden versterkt.

Informatie: marketing@qleantec.com

Reageren?