Arbodienst Facilicom Iso 9001-gecertificeerd

Facilicom Services Group

De interne Arbodienst van Facilicom Services Group is onlangs gecertificeerd conform de normen ISO 9001 en de Arbodienstcertificering RCA. Daarmee beschikt het concern over een eigen Arbodienst die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Facilicom volgt hiermee de trend bij grote bedrijven om de Arbodienst weer in eigen hand te nemen in plaats van uit te besteden. Het bedrijf denkt zo beter te kunnen inspelen op de specifieke behoeften van arbeidsongeschikte werknemers bij hun terugkeer op de werkvloer.

Optimale begeleiding en vertrouwelijke behandeling

De recente certificering van de eigen Arbodienst verzekert werknemers zowel van een optimale begeleiding als van een vertrouwelijke behandeling van hun arbeidsgerelateerde klachten. Dit versterkt het dienstverband op de lange termijn en bevordert de motivatie om terug te keren op de werkvloer.

Bovendien raken werkgever en werknemer door de eigen Arbodienst meer bij elkaar betrokken, wat meer flexibele arbeidsverhoudingen mogelijk maakt.

2010: Beste werkgever in de branche

Facilicom is als grootste facilitaire dienstverlener van Nederland actief in de branches schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten, facilitair management, bouw en installatie en horecadiensten.

In 2010 werd de onderneming uitgeroepen tot de beste werkgever binnen de branche.

Verder profileren als aantrekkelijke werkgever

Volgens Monique Bruininck, landelijk manager afdeling Re-integratie en Facilicom Arbodiensten, past de officiële certificering bij de ambitie van het bedrijf om zich verder te profileren als aantrekkelijke werkgever.

“Als werkgever richten we ons op lange dienstverbanden. Alleen zo behouden we de noodzakelijke kennis en ervaring waarmee we onze opdrachtgevers continuïteit kunnen garanderen. Een eigen Arbodienst als onderdeel van de afdeling Re-integratie sluit perfect aan bij het realiseren van die doelstelling”, aldus Bruininck.

Informatie: www.facilicom.nl

Reageren?