Ahoy verlengt schoonmaakcontract met Hago

Ahoy kiest voor Hago

Schoonmaakbedrijf Hago Nederland heeft haar samenwerking met de evenementenaccommodatie Ahoy Rotterdam verlengd. Na vier prettige jaren van samenwerking is vandaag het contract getekend waarmee Ahoy en Hago zich voor nog eens vijf jaar aan elkaar verbinden.

Ahoy Rotterdam is al 40 jaar een begrip in Nederland. Met haar unieke combinatie van een Congres- & Vergadercentrum, zes Beurs- & Evenementenhallen en haar Sportpaleis biedt Ahoy een platform voor live communicatie, business en entertainment. Hierbij draait alles om het creëren van betekenisvolle belevenissen en is vakmanschap een absolute vereiste.

Langdurige realties

Boudewijn Heusinkveld, directeur Hago West Nederland: ‘Gezien onze visie op vakmanschap en het aangaan van langdurige relaties maakt het ons als Hago bijzonder trots om de samenwerking met Ahoy te kunnen voortzetten en te kunnen verdiepen.

‘De komende jaren streven wij er met elkaar naar om met dit partnerschap telkens weer verbetering door te voeren in kwaliteit en beleving. We willen elkaar versterken en van elkaar leren, zodat we beiden kunnen uitblinken in ons eigen vakgebied. Voor Hago is dit een voorbeeld van het soort samenwerking dat zij nastreeft. Samen staan we sterk en gaan we ervoor!’

Informatie: www.hago.nl

Op de foto: Ruud Danklof, Algemeen directeur Hago (l) en Peter van der Veer, General Manager Ahoy

Reageren?