Succes Volendam tekent convenant met Belastingdienst

Succes Volendam tekent convenant Belastingdienst

Op dinsdag 13 december is door Succes Volendam en de Belastingdienst regio Holland-Noord een convenant horizontaal toezicht ondertekend. Dit convenant regelt de wijze van toezicht door de Belastingdienst.

Het doel hiervan is een goede en open relatie tussen Succes en de Belastingdienst, waarbij snel en actueel fiscale zekerheid wordt geboden.

Met horizontaal toezicht wil de Belastingdienst binnen een open relatie en op basis van wederzijds vertrouwen samenwerken. Dat betekent overleg vooraf over fiscale aangelegenheden in plaats van controle en correcties achteraf.

Sneller duidelijkheid over fiscale positie

Met deze nieuwe werkwijze heeft Succes sneller duidelijkheid over haar fiscale positie. Dat neemt onzekerheden weg waardoor naheffingen kunnen worden voorkomen. Succes Volendam zal minder fiscale risico’s lopen en minder administratieve lasten ervaren.

In het convenant worden de gewenste houding en gedrag van beide partijen benoemd en zijn afspraken gemaakt over de wijze en intensiteit van het toezicht van de Belastingdienst.
Volgens Gerard Veerman van Succes Volendam is de ondertekening van het convenant een perfecte stap naar een efficiëntere bedrijfsvoering. “Het geeft aan dat onze administratieve processen op orde zijn en dat wij een betrouwbare partner zijn voor de Belastingdienst. In de schoonmaakbranche een echte pré”.

Informatie: www.succesvolendam.nl

Op de foto: Ondertekening van het convenant in aanwezigheid van de heren Piet Kes, Jaap Schilder, Gerard Veerman en Jack Bont namens Succes Volendam en mevrouw Samera Ouchene en de heer Gerard Hartog namens de Belastingdienst regio Holland-Noord

Reageren?