Diversey levert Taski swingo 4000 aan CSU

Taski Swingo 4000

CSU Cleaning Services had de primeur om de 1e TASKI swingo 4000 in gebruik te mogen nemen. Na gedegen vergelijkend onderzoek heeft CSU Cleaning Services voor deze grote opzit schrobzuigmachine van Diversey gekozen. Reden hiervan was dat TASKI swingo 4000 als beste uit de test kwam.

TASKI swingo 4000 komt goed tot zijn recht bij de Amsterdam ARENA waar CSU de reiniging verzorgt.

Wat deze schrobzuigmachine uniek maakt is de combinatie van een beperkte omvang, een grote watertank, een vierwiel-stuurmechanisme en het water en chemie doseersysteem. Dit resulteert in grote productiviteit, brede inzetbaarheid en een optimaal rendement.

Besparing

In de praktijk betekent dit een besparing op logistieke handeling en tijd; reductie van de transporttijd en minder onderbrekingen voor het vullen van de tank. Dit komt door het CSD waterdoseersysteem in samenwerking met de Jfit chemiedosering.

TASKI swingo 4000 heeft net als de andere TASKI swingo machines een subliem zuigresultaat, waardoor vloeren in één handeling streeploos schoon en droog zijn.

Duurzaam

De combinatie van het Jfit doseersysteem en het CSD waterdoseersysteem zorgt ervoor dat er geen residu achter blijft, dat er altijd de juiste dosering wordt afgegeven met een minimaal watergebruik, hierdoor wordt een hoge vierkante meterprestatie bereikt.

Deze manier van werken draagt direct bij aan een duurzaam gebruik van water, chemie, energie en CO2 uitstoot. Zaken die de duurzaamheidsdoelstellingen onderstrepen van CSU Cleaning Services, Amsterdam ARENA en Diversey.

Informatie: www.diversey.com, www.csu.nl 

Op de foto vlnr: Peter Dupont (Diversey), Martijn Baljé (CSU Event Services) en Joël de Rooij.

Reageren?