De Wisser geeft schoonmaakadvies aan Visser Chocolade

David van den Broek van De Wisser (l) en Ruud Nix van Visser

Gebouwenservice De Wisser gaat HACCP gecertificeerde producten leveren aan Visser Chocolade.

Op 23 december heeft David van den Broek, bedrijfsleider bij Gebouwenservice de Wisser in Heerlen, een overeenkomst gesloten met Frank Visser, directeur/eigenaar van Visser Chocolade in Schimmert, voor het leveren van HACCP gecertificeerde producten. Hierdoor voldoet Visser Chocolade aan de hoogste hygiënestandaard.

Ontzorgen op schoonmaakgebied

“Door het schoonmaak advies op het gebied van HACCP certificering en het voordelig aanbieden van de bijbehorende producten is onze klant op het gebied van schoonmaak verzekerd van een uitstekend resultaat,” aldus David van den Broek.

“Doordat wij naast het onderhouden van de vloeren bij Visser Chocolade ook het advies en de levering van schoonmaakmiddelen en materialen verzorgen, wordt onze klant op schoonmaakgebied volledig ‘ontzorgt’. “

Hoogste hygienestandaard door HACCP

Frank Visser: “Onze chocoladeproducten worden op ambachtelijke wijze met de grootste zorgvuldigheid bereid. Dat hierbij de grootst mogelijke hygiëne regels in acht worden genomen is voor ons vanzelfsprekend.

“Door het behalen van de HACCP certificering kunnen wij onze klanten niet alleen laten proeven dat wij de lekkerste chocolade producten maken, zoals onze Bullet, maar ook laten zien dat deze ook volgens de hoogst mogelijke hygiënestandaard worden bereidt.”

Informatie: www.dewisser.comwww.visserchocolade.nl

Reacties

Één reactie op “De Wisser geeft schoonmaakadvies aan Visser Chocolade”

  1. Tapijtreiniging19 september 2013 om 15:20

    Goed bezig! En natuurlijk ook fijn om aan de klant te laten zien hoe zorgvuldig jullie met je werkzaamheden bezig zijn. Keep up the good work!

Reageren?