Eerste officiële CWS Partner op Curacao

V.l.n.r. Walter Jagt (CWS), Juriaan Verzeilberg (SaniCare), Rob Boele (CWS en Ruud Meijer (I.L.S. Holland BV)

CWS gaat haar producten en diensten op Curacao aanbieden. Daarvoor is zij een samenwerking aangegegaan met I.L.S. Holland. De service, logistiek en het wassen worden door lokale partijen gedaan.

Op woensdag 16 November is ten kantore van CWS Nederland te ’s-Hertogenbosch de bijzondere samenwerking met I.L.S. Holland BV en een bedrijf, handelend onder de voorlopige naam SaniCare, formeel bevestigd.

Rob Boele (CWS) Juriaan Verzeilberg (SaniCare i.o.) en Ruud Meijer (Meijer Heino beheer) gaven hiermee het startsein tot de verhuur van CWS producten op Curaçao.

Lokale business partner

De montage van de apparatuur, het rijden van routes, de reguliere service alsmede logistiek wordt uitgevoerd door SaniCare zélf. Het wassen van de rollen wordt uitbesteed aan lokale business partner, wasserij Korsow.

SaniCare past dit unieke wederverkoop/huur-concept op dezelfde wijze toe als dat in Nederland op grote schaal plaatsvindt bij de overige partners van CWS.

Eerste officiële vertegenwoordigers op Curacao

Door ondertekening van het partnership met CWS, zijn  I.L.S. Holland BV en SaniCare de eerste officiële vertegenwoordigers van CWS producten op Curaçao. Na introductie volgt een uitbreiding van dit concept op de eilanden Aruba, Bonaire, St. Maarten, Saba en Sint Eustatius.

Informatie: www.nl.cws.com

Tags:, ,

Reageren?