Hilton en ISS vernieuwen contract

ISS en Hilton verlengen contract

Hilton Hotels Nederland en ISS Facility Services gaan het reeds bestaande contract voor het schoonmaakonderhoud van de hotels vernieuwen met drie jaar. Na afloop van het huidige contract, zal het nieuwe contract per 1 oktober 2012 ingaan.

In mei 2008 startte ISS het contract in de destijds voor ISS nog relatief nieuwe hotelbranche. De roomattendants van ISS verzorgen in Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Hilton Royal Parc Soestduinen en Hilton Den Haag het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers. Het schoonmaakonderhoud van de algemene ruimten, de vergadercentra en de keuken wordt gedaan door de ISS schoonmakers.

Met ingang van 5 december 2011 neemt ISS de roomattendants en de houseman van Hilton Rotterdam over in eigen dienst. Vanaf die datum verzorgt ISS ook de overige schoonmaakwerkzaamheden in Rotterdam. 

Ronald Boesjes (Commercieel Directeur Corporate Accounts ISS Facility Services): “Wij zijn zeer verheugd over de verlenging van onze samenwerking met Hilton Hotels. Dit betekent dat ISS de hoogwaardige kwaliteit dienstverlening levert die een organisatie als Hilton van ons vraagt. Door de constructieve en transparante communicatie tussen beide partijen is het voor ons mogelijk om onze dienstverlening te blijven optimaliseren”.

Informatie: www.nl.issworld.com

Reageren?