Gom Schoonhouden kiest couturier Mart Visser

Mart Visser

Facilicom Services Group, Nederlands grootste facilitair dienstverlener, heeft couturier Mart Visser gecontracteerd om de bedrijfskleding voor ruim 30.000 medewerkers te ontwerpen.

Niet eerder ontwierp de couturier voor één opdrachtgever de bedrijfskleding in deze aantallen en met zo’n publieke en maatschappelijke zichtbaarheid. Facilicommedewerkers zijn werkzaam in de schoonmaak (Gom), beveiliging (Trigion), bouw (Breijer), catering (Prorest), horeca (Tapwacht) en thuiszorg (Axxicom).

Eerste schetsen

Het concern toonde gisteren samen met Mart Visser de eerste schetsen van de nieuwe bedrijfskledinglijn tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. De modeontwerper baseerde zijn ideeën op een uitgebreide enquête onder medewerkers naar draagcomfort, representativiteit en beroepsfunctionaliteit.

Definitieve ontwerpen dit najaar

De eerste passessies van de kleding vinden plaats in het voorjaar van 2012. De definitieve ontwerpen worden in het najaar gepresenteerd en vanaf 1 januari 2013 nemen alle Facilicom divisies de kleding daadwerkelijk in gebruik.

Informatie: www.facilicom.com

Reageren?