Margot van Leijen nieuwe directeur Hago Zorg

Margot van Leijen

Margot van Leijen is aangesteld als commercieel directeur van Hago Zorg. Deze benoeming komt voort uit de sterke groei die Hago Zorg doormaakt binnen het marktsegment gezondheidszorg.

Margot van Leijen zal met haar team de commerciële contacten in de markt onderhouden en de afdeling Commercie binnen Hago Zorg, dat sinds 1 januari 2012 een zelfstandige BV is, verder uitbouwen.

Zorgsector belangrijk marktsegment

De zorgsector is voor Hago van oudsher een belangrijk marktsegment en vraagt om specialistische kennis en expertise. De aanstelling van Margot van Leijen als commercieel directeur is dan ook een strategische keuze. Met het bekleden van diverse functies in zorgbedrijven binnen en buiten moederorganisatie Vebego International, heeft zij inmiddels 13 jaar ervaring in de zorg.

Marktleiderschap versterken

Sinds 1 november 2010 werkte Margot van Leijen al bij Hago Zorg als commercieel manager. Daarvoor was zij onder andere commercieel actief binnen zorgbedrijf Assist als Consultant. Vanuit haar rol als commercieel directeur zal zij het marktleiderschap van Hago Zorg verder versterken.

“Er liggen veel kansen in de markt. Margot is uitstekend in staat gebleken die om te zetten naar langdurige samenwerkingen met onze zorgpartners. Hiermee levert zij een belangrijke bijdrage aan het commerciële succes van Hago Zorg”, aldus Theo de Koning, Algemeen Directeur van Hago Zorg.

Schoonmaak in zorg vak apart

Schoonmaakdienstverlening in de zorg is een vak apart. Hago Zorg is al ruim 45 jaar actief in de gezond­heidszorg en heeft veel kennis van en ervaring in (specialistische) schoonmaak in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, geestelijke gezondheidzorg en gehandicaptenzorg.

Informatie: www.hagozorg.nl

Tags:,

Reageren?