Crohill overhandigt nieuwe stofzuiger Numatic aan Dolmans

EuroClean Stofzuiger

Dolmans Facilitaire Diensten kreeg op 19 januari 2012 tijdens de Vakbeurs Facilitair het allereerste exemplaar van de EuroClean Stofzuiger overhandigd. Annelieke Peels, kwaliteitsmanager Dolmans, ontving deze stofzuiger uit handen van Pim Hilgedernaar, directeur Crohill. De stofzuiger is ontwikkeld door Numatic.

Laag vermogen, minder CO2

De overhandiging gebeurde tijdens de Vakbeurs Facilitair op de stand van Numatic. Deze partij ontwikkelde de innovatieve EuroClean Stofzuiger, een stofzuiger die niet alleen op laag vermogen start, maar ook minder CO2 uitstoot realiseert.

Het starten op laag vermogen bespaart energie. Indien nodig is het mogelijk om met een druk op de knop over te schakelen naar 1200 watt om bijvoorbeeld ook deurmatten goed schoon te krijgen.

Ideaal voor schoonmaken overdag

Het weinige geluid maakt de stofzuiger ideaal om tijdens het schoonmaken overdag, zoals bij het serviceconcept Schoon & Beleving van Dolmans, in te zetten. Minder CO2 uitstoot draagt bij aan een beter binnenklimaat. Een onderwerp dat momenteel zowel op kantoren, in zorginstellingen als ook op scholen veel aandacht krijgt.

Nieuwe impuls aan duurzaam werken

Dolmans Facilitaire Diensten is het eerste schoonmaakbedrijf dat met de EuroClean Stofzuiger, in private label, start. Zij geeft hiermee een nieuwe impuls aan duurzaam werken en draagt bij aan een nog prettigere werk- en leefomgeving binnen de locaties van haar opdrachtgevers.

Op de foto staan v.l.n.r.: Wim Holleman (Numatic), Annelieke Peels (Dolmans), Pim Hilgedernaar (Crohill) en Albert vanWijk (Dolmans.

 

Reageren?