Overhandiging nieuwe DiBO hogedruktrailer aan Asito

Vlnr: Gerrit de Roos (Asito), Arno van den Borne (Dibo), Rinse Huizinga (Asito)

Op 19 januari namen Gerrit de Roos, divisiemanager Asito Specialistische Diensten, en Rinse Huizinga Vestigingsmanager Asito Specialistische Diensten, de sleutel in ontvangst van de spiksplinternieuwe DiBO hogedruktrailer. Dit gebeurde uit handen van Arno van den Borne commercieel directeur van DiBO Nederland B.V.

DiBO Nederland BV heeft voor Asito Specialistische Diensten deze hogedruktrailer met 2 persoonsbediening volledig afgewerkt in de Asito-huisstijl.

De DiBO JMB-H warmwaterhogedruktrailer is uitgerust met een 6 cilinder boxer-hogedrukpomp met dubbele pompkop. Hierdoor kunnen beide gebruikers, onafhankelijk van elkaar werken met werkdruk tot 200 bar met 15l/min, zonder ook maar enig drukverlies.

Economische GreenBoiler

Een dubbele DiBO milieuvriendelijke en economische GreenBoiler branderketel zorgt voor de warmwatertoevoer en is gekoppeld aan twee afzonderlijke afstandsbedieningen, voor elke gebruiker één.

Hierdoor kan eenieder op elk gewenst moment beslissen om te gaan reinigen met warmwater (tot 105°C) zonder dat de andere gebruiker de werkzaamheden hiervoor dient te onderbreken.

Geluidsoverlast tot minimum beperkt

Net als elke ander DiBO JMB-H hogedruktrailer, is ook deze standaard uitgerust met een silent pack waardoor de geluidsoverlast tot een absoluut minimum is beperkt. De hogedruktrailer van Asito werd bovendien uitgerust met een dubbele lansdoorlaat in de bodem, zodat er kan gewerkt worden met een volledig gesloten trailer.

Informatie: www.dibo.com, www.asito.nl

Reageren?