Directiewijziging Albatros Hospitality

Nellie Klasen

Sinds 1974 is Albatros B.V. dé partner en specialist in de hotelschoonmaak. Het bedrijf verzorgt de schoonmaak in hotels verspreid door heel Nederland. Nellie Klasen is de oprichtster van het bedrijf en vanaf 1 februari voert zij ook weer zelfstandig de directie.

Klasen heeft het bedrijf laten bloeien tot een organisatie van meer dan 2000 medewerkers. Als gezicht van de organisatie, staat zij voor een intensieve en betrouwbare samenwerking. Een betrokken partner die de hotelier optimaal van dienst is door vertrouwen, professionaliteit en intensief partnership aan te bieden. Dat is het doel voor 2012.

Dienstverlening uitgebreid naar Belgie

Naast Nederland, heeft Albatros haar dienstverlening uitgebreid naar de hotelbranche in België. Om herkenning en duidelijkheid te geven zal het bedrijf in de toekomst verder gaan als Albatros Hospitality. Een internationale naam, die beter aansluit bij de diensten die Albatros Hospitality levert aan de hotelier.

Breder dienstenpakket

Om haar opdrachtgevers een optimale dienstverlening aan te bieden breidt het bedrijf ook haar dienstenpakket uit. Januari 2012 is de start van Albatros Facility. Albatros Facility biedt verschillende diensten die de hotelier ontzorgt. 

Om deze ontwikkelingen te ondersteunen zijn de medewerkers van Albatros van groot belang. De visie binnen Albatros is dat de organisatie alleen maar kan groeien door intensief te investeren in haar medewerkers.

Intern opleidingsinstituut

Om haar medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, opent Albatros Hospitality de schooldeuren van haar intern opleidingsinstituut, de Albatros Academy. De opleidingen die binnen de Academy worden verzorgd, zijn landelijk erkende en gecertificeerde opleidingen. Ingericht in een kostenneutraal opleidingsbeleid.

De opdrachtgevers worden hierdoor dan ook niet belast met de kosten, maar hebben wel baat van de Albatros Academy. De medewerkers passen de opgedane kennis namelijk direct toe op de werkvloer.

Een spannend en vooruitstrevend uitzicht voor Albatros Hospitality, maar gezien het enthousiasme en de positieve energie van de medewerkers van Albatros zeker geen onhaalbare doelstelling.

Informatie: www.albatrosbv.nl

Reageren?