Price Cleaning toegetreden tot AMC groep

Vlnr: Haico Klerks (AMC), Monique Zuure (Price Cleaning) en Jan Kersten (AMC)

Met ingang van 2 februari jl. is met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 schoonmaakorganisatie Price Cleaning B.V. te Venray toegetreden tot de AMC groep.

Door het bundelen van de krachten kan Price Cleaning B.V.  haar opdrachtgevers nog adequater en met een breder dienstenpakket zoals specialistische reiniging, gevelrenovatie en bedrijfscatering van dienst zijn.

Zelfstandig opereren

Price Cleaning B.V. zal als zelfstandig bedrijf binnen de AMC groep vanuit Venray gaan opereren en blijft derhalve een zelfstandige entiteit met 150 medewerkers. Alle activiteiten en overeenkomsten zullen onder dezelfde voorwaarden en naam gecontinueerd worden.

Ook blijven de bekende contactpersonen behouden. De directie en de projectleiders blijven de aanspreekpunten middels dezelfde contactgegevens.

Facilitaire organisatie

AMC  is een dynamische, facilitaire organisatie die al 37 jaar met ruim 300 medewerkers actief is op het gebied van schoonmaak,  specialistische reiniging, gevelreiniging, gevelrenovatie en bedrijfscatering. Vanuit haar vier kernwaarden: Vertrouwen, Kwaliteit, Uitstraling en Service streeft AMC erna om haar dienstverlening continu op een hoog niveau te houden. AMC is volledig self supporting en opereert in de hele regio Zuid- en Midden-Nederland vanuit haar hoofdkantoor te Wijchen en haar nevenvestigingen te Venray en Tiel.

Informatie: www.amcbv.nl, www.pricecleaning.nl

Reageren?