Boardroom februari 2012

PS Boardroom

Curriculum Vitae

Naam
Han Edelijn

Geboortejaar
1963

Bedrijf
Buzil-Werk Wagner GMBH & Co. Kg

Functie
Salesmanager Benelux

Bij dit bedrijf sinds
2011

In deze functie sinds
2011

Aantal medewerkers
120 FTE

Wanneer was u het gelukkigst?
Geniet van iedere dag die je gegund wordt, carpe diem. Klinkt wellicht wat zweverig, maar in mijn omgeving zijn er helaas een aantal jonge mensen véél te vroeg weggevallen.

Wat is uw grootste prestatie?
De grootste prestatie moet hopelijk nog komen! Natuurlijk zijn er grote successen geweest. Maar je moet altijd vooruit blijven kijken en niet achterom. Dat is geweest.

U mag een ding aan uzelf veranderen. Wat zou dat zijn?
Ik zou niets aan mijzelf willen veranderen. Ik ben tevreden met wie ik ben. Nou ja, wellicht een paar kilootjes minder zou wel kunnen.

Waar bent u bang voor?
Bij ons in Twente zeggen we altijd: ‘Vake bin ie te bange!’ Met andere woorden: gewoon doen en dan zien wat er gebeurt. Overal is een oplossing voor.

Welke verleiding kunt u niet weerstaan?
Om af en toe bij onze oosterburen eens flink het gas in te trappen. Ik vind het heerlijk om op de motor lekker te touren. En dan het liefst in Duitsland. Daar kun je binnen bepaalde grenzen wat vlotter doorrijden, zeg maar.

Waar zou u het liefst willen wonen?
Ik zou het liefst in Twente willen blijven wonen. Altijd weer plezierig om thuis op de vertrouwde basis terug te komen. Het is hier mooi en een rustige omgeving waar ik echt van kan genieten.

Welke eigenschap waardeert u het meest in een persoon?
Als een mens gaat waar hij voor staat, eerlijk en oprecht is en niet alleen aan zichzelf denkt.

Wat is uw dierbaarste materiële bezit?
Moeilijke vraag. Al het materiële bezit is in principe vervangbaar. Natuurlijk zijn er dingen die mij dierbaar zijn. Ik denk dat het zal gaan om een oud boekje uitgegeven in 1900, dat heb ik ooit van mijn grootvader gekregen. Ik zou het erg jammer vinden als dat verloren zou gaan.

Welk boek heeft u het laatst gelezen?
Vaders en dochters van Martin Bril. Helemaal van toepassing op mij: ik heb twee tienerdochters. Martin Bril heeft prachtige boeken en columns geschreven, helaas veel te jong overleden.

Wat is uw motto?
Klinkt cliché; maar een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.