De Kroon facilitaire diensten steunt het KWF

De Kroon steunt KWF

Onlangs heeft De Kroon een goed doel gesteund, opdrachtgevers konden zelf via een e-mailactie hun stem uitbrengen op welk doel gestemd zou worden. Het werd KWF Kankerbestrijding.

‘Waarom het idee een goed doel te steunen?’ Relaties en opdrachtgevers zijn van De Kroon wellicht gewend om aan het einde van het jaar een attentie te ontvangen als dank voor de plezierige samenwerking van het afgelopen jaar. Dit keer is er voor gekozen om niet alle ellende van de wereld aan ons voorbij te laten gaan.

Dagelijks sterven mensen aan ernstige ziektes, hongersnood, geweld of natuurrampen. Vanuit dit perspectief heeft De Kroon besloten een goed doel te steunen met behulp en medewerking van de opdrachtgevers.

Financiert onderzoek

nnaar” van de e-mailactie is het KWF Kankerbestrijding geworden en deze ontving maar liefst een bedrag van € 3000,- euro. Het KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken werven ze fondsen. Het doel van het KWF is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Wilt u ook het KWF steunen? www.kwfkankerbestrijding.nl
Informatie: www.dekroon.com

 

Reageren?