MEWA Channel op Youtube

Mewa op Youtube

Hoeveel emoties kan een poetsdoek losweken? Op Youtube ontplooit de poetsdoek al zijn magische troeven, in het zopas boven de doopvont gehouden MEWA Channel 

‘Voor gebruik van ons bedrijfstextiel in full-service zijn er tal van zakelijke argumenten, en dat zijn dan ook de elementen die we tot nu toe met succes hanteerden. Met onze filmpjes betreden we nu ook een gevoelsmatige dimensie om te laten zien wat we doen’, verklaart Oliver Gerrits, Marketing & Productontwikkeling bij MEWA, de stap om voortaan ook spotjes te maken en online te plaatsen.

‘We benutten het potentieel van digitale media om onze boodschap blijvend te verspreiden. Bij een moderne merkcommunicatie hoort uiteraard ook het gebruik van actuele media zoals bewegend beeld.’

Bedrijfsfilosofie

De filmpjes werden geproduceerd in uitmuntende beeldkwaliteit en informeren over de MEWA-bedrijfsfilosofie en over wat het betekent bij MEWA te werken.

Zowel in beide versies van het filmpje Ik werk bij MEWA als in het filmpje MEWA – Een filosofie, profileert de specialist in textielbeheer zich als sympathieke werkgever en marktleider. ‘We willen een gerichte indruk nalaten’, aldus Oliver Gerrits. ‘Daarom ontwikkelen we pasklare spots voor onze diverse doelgroepen. We creëren een emotionele verbondenheid met onze thema’s, van bij onze recruteringsinitiatieven tot in onze klantengesprekken.’

MEWA Textil-Management

MEWA is over heel Europa actief vanuit 41 vestigingen en organiseert voor haar klanten op een verantwoorde, complete en rendabele manier de levering van bedrijfstextiel zoals beroeps- en veiligheidskleding, stoffen reinigingsdoeken, olie-opvang- en voetmatten.

Ook artikelen voor arbeidsveiligheid horen daarbij.  4.100 medewerkers bedienen circa 154.000 klanten uit industrie, handel, ambachten en gastronomie. In 2010 werd een omzet gerealiseerd van 448 miljoen euro.

MEWA werd in 1908 in Sachsen opgericht en behoort vandaag tot de toonaangevende aanbieders in het segment textielbeheer (Textil-Management). In 2011 verkoos een jury onder leiding van de Berlijnse economieprofessor Bernd Venohr MEWA tot Duits wereldmarktleider.

Informatie: www.mewa-service.nl

Reageren?