Initial Hokatex wordt Initial

Initial Hokatex wordt Initial

Vanaf 1 maart 2012 krijgt Initial Hokatex een nieuw logo en een nieuwe naam: Initial. Initial gaat wereldwijd dezelfde heldere en eigentijdse corporate identity gebruiken. Zo wil het bedrijf zijn internationale merkbekendheid als facilitair dienstverlener versterken.

Sanitaire hygiëne

In Nederland staat Initial al jaren bekend als dé marktleider op het vlak van sanitaire hygiëne, schoonloopmatten, bedrijfskleding, linnengoed, de verwerking van medisch afval en cleanroomdiensten.

“Door de overgang van ‘Initial Hokatex’ naar ‘Initial’ willen we wereldwijd een uniform merk neerzetten en duidelijk maken dat ons bedrijf tot de internationale top in dienstverlening behoort,” zegt Benoit De Backer, Marketing Director Benelux bij Initial.

“De nieuwe huisstijl wordt gekenmerkt door een fris logo, duidelijke lettertypes en eigentijdse kleuren. Dit versterkt de herkenbaarheid van Initial als specialist in essentiële facilitaire diensten.”

Persoonlijke benadering

De nieuwe naam staat overal ter wereld voor deskundige service en hoogwaardige producten. Initial streeft naar een professioneel partnership met zijn klanten. Elke klant kan rekenen op een persoonlijke benadering en opvolging. Initial denkt mee met de business van zijn klant en adviseert oplossingen op maat van zijn specifieke behoeften.

Informatie: www.initial.nl

Reageren?