Samenwerking Digit Parc Breda en Yask

Yask en Digit Parc Breda tekenen samenwerkingsovereenkomst

Donderdag 1 maart 2012 tekenden Yask en Digit Parc Breda een samenwerkingsovereenkomst. Deze samenwerking heeft betrekking op de facilitaire dienstverlening binnen het Digit Parc Breda.

Yask zal in de toekomst het volledige park facilitair gaan managen en zorg dragen voor het facility point. Daarnaast biedt Yask toekomstige gebruikers de mogelijkheid om volledig facilitair ontzorgd te worden. De verwachting is dat in het eerste kwartaal van 2013 de eerste gebruiker het terrein in gebruik zal nemen, Yask draagt dit jaar al de zorg voor de ontwikkeling van het facility point.

Digit Parc Breda

Digit Parc Breda is een nieuw te realiseren business park dat zich vooral kenmerkt door de hoeveelheid natuur en innovatie. Het park bevat 10 hectare grond, waarvan slechts 25% procent daadwerkelijk wordt bebouwd. De in totaal 28 gebouwen, met een vloeroppervlak van 77.500m2 hebben één centraal facility point. Dit wordt een soort facilitaire campus, waar alle gebruikers van Digit Parc gebruik van kunnen maken. Dit uitgebreide concept bevat onder andere horecavoorzieningen, vergaderruimtes en conferentiezalen. Digit Parc Breda is een intiatief van Melis Beheer en Van Omme en de Groot.

Bron: Yask

 

Reageren?