Miele Professional. Een zorg minder.

Miele Professional

‘Immer besser’ oftewel ‘steeds betere producten maken’ was al in 1901 – toen de eerste Miele wasmachine met houten kuip werd geproduceerd – de lijfspreuk van Miele. Nu ruim een eeuw later staat de naam Miele nog steeds voor kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Vijf kernwaarden die vanzelfsprekend voor al onze productgroepen gelden. Miele Professional is fabrikant van professionele was-, droog- en afwasautomaten, mangels, alsmede medische reinigings-  desinfectie- en sterilisatieapparatuur. Naast het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande apparatuur is Miele Professional vooral sterk in het bieden van oplossingen op maat en goede projectbegeleiding.

Vooral binnen de zorgbranche (Care en Cure) is Miele Professional sterk vertegenwoordigd:

  • Ziekenhuizen
  • Verpleeg- en verzorgingshuizen
  • GGZ instellingen
  • Tandartsten

Niet voor niets is Miele Professional in dit segment marktleider en kan met recht worden gezegd: Miele Professional, een zorg minder!
Daarnaast is Miele Professional ook actief in de volgende branches:

  • Horeca
  • Schoonmaakbedrijven
  • Recreatie branche (campings, jachthavens, sauna’s)
  • Industrie
  • Scheepvaart en offshore industrie

Meer dan 70 bekwame medewerkers van de afdelingen Verkoop, Marketing, Customer Service en Technische Service bedienen dagelijks met passie hun klanten met professionele adviezen, oplossingen, kwaliteitsproducten en de beste after sales service. Met als uitgangspunt continu te blijven innoveren en te verbeteren vanuit duurzame perspectieven. Deze missie ligt al sinds de oprichting van Miele in 1899 ten grondslag aan alles wat het familiebedrijf doet. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is dan ook sterk verankerd in de ondernemingsstrategie van Miele.

Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in één of meerdere producten en of diensten, dan kunt u contact opnemen met Miele Professional voor een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs. Een op maat gesneden advies is wat volgt, uiteraard kosteloos en het verplicht u tot niets.

Miele Nederland B.V.
Miele Professional
De Limiet 2
4131 NR Vianen
Telefoon: (0347) 37 88 84
E-mail: professional@miele.nl
www.miele-professional.nl

Reageren?