SCA één van de meest ethische bedrijven

SCA Hygiene Products

SCA Hygiene Products is wederom benoemd tot een van ‘s werelds meest ethische bedrijven door het American Ethisphere Institute. Ethisphere erkent organisaties die verder gaan dan het gebruikelijke en laten zien dat business ethiek bepalend is voor het merk en de winstgevendheid van een bedrijf.

De competitie wordt ieder jaar intensiever voor de Ethisphere lijst en het grote aantal genomineerde bedrijven voor 2012 was geen uitzondering. Ethisphere evalueerde verschillende duizenden bedrijven vanuit meer dan 40 industrieën. De lijst van genomineerden voor 2012 bevat een recordaantal van 145 organisaties die hun concurrenten versloegen op het gebied van ‘ethisch zakendoen’.

In reactie op de erkenning, zei Jan Johansson, President en CEO van SCA: ‘SCA’s track record in ethisch zakendoen en duurzaamheidsactiviteiten is een onderscheidende factor, die ons concurrentievoordeel versterkt. Ons ambitieuze werk op dit gebied maakt ons aantrekkelijker voor onze klanten, consumenten en investeerders en genereert bovendien aanzienlijke besparingen. SCA zet duurzaamheid bovenaan de agenda en we zijn enorm vereerd met deze erkenning van onze resultaten door Ethisphere.’

Informatie: www.sca.com/sustainability

Reageren?