Diversey organiseert top Risicobeheer

Diversey

Diversey, onderdeel van Sealed Air, zal op donderdag 10 mei 2012, tijdens de ISSA/Interclean voor hooggeplaatste bedrijfsleiders een top over risicobeheer houden in het RAI beurscomplex in Amsterdam.

Geheel in lijn met de vaak innovatieve oplossingen die het bedrijf presenteert, vestigt het evenement de aandacht op hoe toonaangevende bedrijven met de risico’s op het gebied van voedselveiligheid, veiligheid en gezondheid van mensen en infecties omgaan en hoe deze uiteindelijk worden uitgesloten.

Sprekers

De sprekers op dit evenement zijn directeuren van een aantal kwaliteitsbedrijven zoals McDonalds, Coca Cola, Metro, Accor, Dussmann, Compass en Autogrill maar ook invloedrijke innovatieleiders – leiders uit belangrijke internationale professionele verenigingen, ngo’s en de academische wereld.

Ideeën promoten

“We organiseren deze top om onze klanten kennis te laten maken met de meest innovatieve initiatieven voor risicobeheer”, vertelde Pedro Chidichimo, directeur van Diversey. “Door enkele van de meest invloedrijke bedrijfsleiders op deze top samen te brengen, willen we het delen van nieuwe ideeën promoten en tonen welke cruciale rol risicobeheer speelt in de bedrijfsstrategie.”

De top zal uit drie verschillende sessies bestaan:

  • Voedselveiligheid – de reglementaire impact op mensen en rentabiliteit
  • Arbeidsveiligheid – de virtueuze cirkel van efficiëntie en veiligheid
  • Infectiebeheersing – innovatieve procedures voor een gezonde werkplek

Datum: 20 maart 2012
Contact: Rafael Echevarria
Director, Corporate Communications

Informatie: www.diversey.com

Reageren?