Piecom en CSU verlengen samenwerking

Ton van de Ven, manager Inkoop en Huisvesting van CSU (r) en Nico van Willigen, directeur van Piecom

Per 1 mei zetten vakgroothandel Piecom Cleaning Products en schoonmaakdienstverlener CSU Cleaning Services hun samenwerking voor de levering van hulpmaterialen en de fijnmazige distributie voort.

Op 15 maart ondertekenden Nico van Willigen, directeur van Piecom, en Ton van de Ven, manager Inkoop en Huisvesting van CSU , daarvoor een 3-jarig contract, met twee optiejaren.  Piecom is een van de twee preferred suppliers die dit ook de komende jaren verzorgt voor CSU.

Levering schoonmaakmaterialen

Het contract betreft de levering van hulpmaterialen en de logistieke dienstverlening naar projecten en magazijnen  van CSU in Nederland. “Onze fijnmazige distributie betekent dat we producten tot in het magazijn of  de werkkast van onze klanten leveren”, legt Piecom-directeur Nico van Willigen uit.

In geval van CSU betekent dit: “Aan de business units met een eigen magazijn levert Piecom hulpmaterialen en voor de business units zonder eigen magazijn verzorgt Piecom de fijnmazige distributie van het totale materialenpakket”, aldus Ton van de Ven, manager Inkoop en Huisvesting.

Prijs-kwaliteitverhouding van belang

Om de levering van de hulpmaterialen en distributie ervan te contracteren, zette CSU medio december een tender uit. Van de Ven: “Daarbij waren assortiment, kwaliteitsborging,  MVO en uiteraard de juiste prijs-kwaliteitverhouding van groot belang. Het uitzetten van de tender was voor ons een moment van evaluatie om te bezien of we met de inkoop van onze materialen goed zaten.  Dit bleek met onze huidige contractpartners het geval te zijn.”

Informatie: www.piecom.nl, www.csu.nl

Reageren?