Rentokil komt met bestrijding bedwantsen

Bedwants op hand

Steeds meer Nederlandse huishoudens en hotels worden geconfronteerd met bedwantsen, ook wel bekend als bedbug of wandluis. Voor de snelle en effectieve behandeling van bedwantsen heeft Rentokil Pest Control, marktleider in Nederland op het gebied van ongediertebestrijding, de Entotherm hittebehandeling ontwikkeld.

Bedwantsen nestelen zich in en rondom bedden, komt onder andere via koffers woonhuizen en hotels binnen en veroorzaken thuis en onderweg al snel een plaag waar bewoners en hotelgasten veel last van kunnen hebben.

Bestrijdingsmethode voor hotels en huizen

Bedwantsen bestrijden was altijd lastig, omdat ze overdag verborgen zitten, maar Rentokil heeft nu de oplossing. Voor de snelle en effectieve behandeling van bedwantsen heeft Rentokil Pest Control, marktleider in Nederland op het gebied van ongediertebestrijding, de Entotherm hittebehandeling ontwikkeld.

Deze bestrijdingsmethode voor hotels en woonhuizen is recent in Nederland geïntroduceerd. In de week van 16 april a.s. zal Rentokil met een speciaal daarvoor ingerichte vrachtauto door Nederland toeren om belangstellenden uit de hotelwereld de Entotherm hittebehandeling te demonstreren.

Kennismaken met deze behandeling?

Graag nodigen wij u uit om zelf kennis te nemen van deze nieuwe behandeling. U kunt zich inschrijven voor één van onze seminars, waarin wij u de Entotherm-behandeling laten ervaren en waarin wij u meer vertellen over de bedwants.

Hoe kunt u zelf de signalen herkennen voordat uw gasten het doen? Hoe gaat u om met gasten die op internet berichten over bedwantsen in uw hotel? U kunt zich nog inschrijven voor een van de seminars op dinsdag 17 april 2012, Restaurant Het Koetshuis te Bennekom, woensdag 18 april 2012, Restaurant Rosarium te Amsterdam, donderdag 19 april 2012, Restaurant Parkheuvel te Rotterdam.

Aanmelden kan via info@rentokil.nl
Informatie: www.rentokil.com

Reageren?