Mobiele applicatie Succes Schoonmaak

Mobiele applicatie Succes Schoonmaak

Na zorgvuldig onderzoek onder facilitair managers heeft Succes Schoonmaak een eigen online digitaal managementinformatiesysteem ontwikkeld; de Succes Schoonmaak-app.

Actuele informatie schoonmaakonderhoud

Nico Schokker, operationeel directeur, licht de ontwikkeling toe: ‘De huidige facilitair manager heeft vooral behoefte aan directe managementinformatie om sturing aan het contract te geven. Via de app bieden wij hen te allen tijde actuele informatie aan over alles dat betrekking heeft tot schoonmaakonderhoud. Dit varieert van kwaliteitsmetingen, identiteitsbewijzen, tot aan klanttevredenheidsonderzoek en eventuele bestellingen.’

Digitale managementrapportage

Een korte uitleg: men kan online inloggen via de website van Succes Schoonmaak, of via de i-pad om de digitale managementrapportage te raadplegen. Hierin wordt inzicht gegeven in de behaalde resultaten.

Dat kan o.a. een kwaliteitsmeting, financiële mutatie, klachtenregistratie of opgeleverde periodieke werkzaamheden zijn. Deze resultaten worden besproken in het overleg met de klant.

Op elk moment inzicht in schoonmaakprestaties

Het grote voordeel voor de facilitair manager is dat op ieder willekeurig moment inzicht wordt gegeven in de huidige prestaties. Om sturing te geven aan het primaire proces hoeft men dus niet langer te wachten op de managementrapportage, welke normaliter ieder kwartaal verschijnt.

Er is direct inzicht in verbeterpunten, extra werkzaamheden, uitslag kwaliteitscontroles of andere facilitaire zaken. Men kan – waar nodig – sneller inspringen en bijsturen.

Informatie: www.succesvolendam.nl

 

Reageren?