Ecolab op ISSA/Interclean

Protec

Van 8 tot 11 mei 2012 bezoeken toonaangevende professionelen in gebouwenreiniging van over de hele wereld de Interclean-beurs in Amsterdam. Ze zullen er kennismaken met de recentste innovaties en technologieën die de gebouwenreinigingsindustrie beïnvloeden.

Ecolab is de wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologieën en diensten. Deze technologieën en diensten voorzien in, en beschermen schoon water, veilig voedsel, voldoende energie en een gezonde omgeving.

Schoonmaakoplossingen

Ecolab stelt zijn nieuwste schoonmaakoplossingen voor om schoonmaakprocedures te vereenvoudigen, veiligere en duurzamere werkomgevingen te creëren en tegelijk de schoonmaak efficiënter te helpen functioneren. 

Clean S range

Ecolab presenteert op Interclean duurzame en efficiënte schoonmaakoplossingen: De Clean S range is de meest uitgebreide range uit de schoonmaaksector met EU flower of SWAN ecolabel voor zowel dagelijks als periodiek onderhoud.

Uniek is de Energy clean S die de enige tensidevrije reiniger is voor het schoonmaken van zowel vloeren, tapijten, interieur en voor gebruik in schrobzuigautomaten.

Genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award

ProTec Maxi Quik Fill werd genomineerd voor de Amsterdam Innovation Award. Het is een uniek veiligheidsconcept voor transport, handeling en opslag van schoonmaakproducten voor grote sites.

Een pallet, een opvangbak, een aanzuiglans en een snelle veiligheidsaansluiting werden geïntegreerd in één 200L containerconcept. Hierdoor kan het lege vat in minder dan 30 seconden en veilig verwisseld worden. Ecolab haalt de lege vaten op, reinigt ze en hergebruikt ze, waardoor de klant geen verpakkingsafval meer heeft.

Werkwagens

De Mobilette Vario maxx/ en Vario flexx zijn compacte, gebruiksvriendelijke werkwagens die toelaten om de configuratie aan te passen aan de individuele klantbehoeften. De innovatieve design combineert een uitzonderlijke functionaliteit met een elegant uitzicht dat professionaliteit uitstraalt.

We kijken ernaar uit om U te verwelkomen op de Ecolab stand 01.507 in Hall 1.

Informatie www.nl.ecolab.eu

Reageren?