Nieuwe contracten EW Facility Services

EW Facility Services

Recent is EW Facility Services met haar facilitaire dienstverlening gestart bij drie Mövenpick hotels. Daarnaast kreeg EW Facility Services de gunning voor Regardz Airport Hotel Rotterdam. Nieuwe contracten in de kantorenmarkt zijn afgesloten bij Woningcorporatie Vidomes en zes Nederlandse kantoorlocaties van Michael Page.

Recent is EW Facility Services met haar facilitaire dienstverlening gestart bij drie Mövenpick hotels: Amsterdam City Centre (foto), Den Haag–Voorburg en Den Bosch.

Schoonmaakonderhoud hotelkamers

Zij verzorgt daar onder andere het schoonmaakonderhoud van de in totaal 625 hotelkamers, algemene dienst, linnenbeheer en turn-down service. Professionaliteit en duurzaamheid waren de doorslaggevende factoren voor Mövenpick om na een uitgebreid offertetraject het contract aan EW Facility Services te gunnen.

Ook kamermeisjes

Daarnaast kreeg EW Facility Services de gunning voor Regardz Airport Hotel Rotterdam. Het schoonmaakonderhoud van de 99 hotelkamers, algemene dienst, verzorgen van het linnenbeheer, de minibar en zalenschoonmaak behoren tot haar werkzaamheden.

Ook levert EW Facility Services avondkamermeisjes, zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de nalooprondes van het sanitair. Met beide partijen is een samenwerking voor minimaal twee jaar aangegaan.

Kantoorlocaties

Afgelopen maand is EW Facility Services gestart bij Woningcorporatie Vidomes met locaties in Delft, Leidschendam en Zoetermeer.

Daarnaast is zij gestart bij de zes Nederlandse kantoorlocaties van Michael Page: Amsterdam, Rotterdam (2x), Utrecht, Eindhoven en Breda. In februari startte zij met haar facilitaire dienstverlening bij de nieuwbouwlocatie van het CAK in Den Haag.

Schoonmaakonderhoud en glasbewassing

De diensten die EW Facility Services uitvoert variëren van schoonmaakonderhoud en glasbewassing tot het leveren van sanitaire supplies. Michael Page was reeds bekend met de diensten van EW Facility Services als huurder van kantoorruimte in het WTC Amsterdam. Een locatie waar EW Facility Services al sinds 2008 actief is.

Met alle drie de partijen is de samenwerking voor een periode van drie jaar aangegaan.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?