Dreumex introduceert Omnicare

Dreumex

Dreumex introduceert onder de naam Omnicare tijdens ISSA/Interclean 2012 een naar eigen zeggen ‘revolutionair nieuw systeem’ voor handhygiëne in toiletruimtes, washrooms, food processing, hospitality en gezondsheidszorg.

Dankzij de combinatie van touch free dispenser en unieke cartridges, biedt Omnicare de voordeligste handzeep per handwasbeurt, zo laat het bedrijf weten. De touch free dispenser en eenvoudig te vervangen cartridges maken Omnicare efficiënt. Zowel in kostenbesparing, verbruik als gebruiksgemak. Bovendien is het systeem zeer hygiënisch. Aanraken is niet nodig om de handen te reinigen en te verzorgen.

Cartridges eenvoudig te verwisselen

De Dreumex Omnicare touch free dispenser verstrekt een gereguleerde hoeveelheid schuimende handzeep, antibacteriële zeep, alcoholspray of verzorgende crème. De cartridges zijn door het unieke systeem van de dispenser eenvoudig te verwisselen en inhoud de inhoud wordt voor 100% verbruikt.

Daarnaast biedt Omnicare één dispenser voor het volledige handverzorgingsassortiment en zijn de cartridges 100% recyclebaar.

Handhygiëne

Dreumex Omnicare is Dreumex’ eerste systeem voor handhygiëne in toiletruimtes, washrooms, food processing, hospitality en gezondheidszorg.

Het bedrijf is met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië en Amerika al vijftig jaar actief op het gebied van handreiniging, -hygiëne en –verzorging voor de professionele gebruiker in onder andere de automotive-, bouw- en transportindustrie. Het productaanbod staat bekend om de sterke reinigingskracht en verzorgende werking.

Dreumex lanceert Omnicare op ISSA/INTERCLEAN 2012 in Amsterdam. Bezoek onze stand op de vakbeurs in hal 11, stand 123.

Informatie: www.dreumex.com

Reageren?