Seminar: ‘Facility Management en de schoonmaakbranche’

FM-helpdesk

Tijdens ISSA/Interclean organiseren ISSA, de wereldwijde Cleaning Industry Association en Facility Management Nederland (FMN) het seminar ‘Facility Management en de schoonmaakbranche’.

Om facility managers en de schoonmaakbranche te stimuleren zijn er voor dit seminar drie relevante onderwerpen gekozen, nl – Duurzaamheid in de schoonmaakbranche, Het Nieuwe Werken en de uitdagingen van de toenemende vergrijzing van de bevolking.

Drie experts zullen spreken op dit inspirerende seminar, een “must” voor facility managers van vandaag:

  • Annette van Waning is de Corporate Social Responsibility Manager bij Vebego, een internationaal bedrijf van 46.000 werknemers actief in facilitaire dienstverlening, human resource management en de gezondheidszorg.
    Annette was genomineerd voor de LOF 2011 MVO-Vrouw van het Jaar Award in Nederland, en is tevens manager van de Vebego Foundation.
  • Dirk W. Bijl noemt zichzelf ambassadeur van Het Nieuwe Werken en wordt sinds 2006 gezien als pionier in deze nieuwe professionele arena. Hij schreef twee boeken over het onderwerp en een internationale versie, getiteld Journey Towards the New Way of Working.
  • Prof. dr. Hans Marcel Becker, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting Humanitas, zal ingaan op de uitdaging van een vergrijzende bevolking, en kijken naar manieren waarop de facilitaire managers en de professionele schoonmaakbranche hun dienstenaanbod en methoden kunnen aanpassen om aan de veranderende behoeften van senioren te voldoen.

Samenwerking ISSA met FMN

ISSA werkt al vele jaren samen met de International Facility Management Association (IFMA). Door het partnership tussen FMN en IFMA dat op 1 jan j.l. van kracht is zijn IFMA leden in Nederland nu ook lid van FMN. Dit seminar is de eerste van vele samenwerkingsprojecten die ISSA wil opzetten met lokale facility management organisaties zoals FMN. 

Het seminar vindt plaats op 10 mei, 11.00 -14.00, in de Amsterdam RAI Elicium Kamers D201-202 en wordt in het Engels gehouden. Om u te registreren voor het evenement, klik hier: http://europe.issa.com/?id=seminar_programme.

Reageren?