CSU beloont medewerkers ROC Mondriaan

CSU

Op vrijdag 13 april ontvangen alle CSU-medewerkers werkzaam bij ROC Mondriaan in Den Haag een bonus voor de hoge klanttevredenheid over hun werkzaamheden. ROC Mondriaan en CSU maakten bij de door Key Quality begeleide aanbesteding unieke afspraken.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

De bonus voor hoge klanttevredenheid komt voor 100% ten goede aan de schoonmakers die direct verantwoordelijk zijn voor dit resultaat. Deze bijzondere regeling is een concreet voorbeeld van de doelen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst worden de CSU-medewerkers in het zonnetje gezet en ontvangen zij hun bonus. De activiteiten vinden plaats op vrijdag 13 april van 18.00 tot 19.30 uur bij de hoofdlocatie van ROC Mondriaan, Leeghwaterplein 72, 2521 DB Den Haag.

 

Meest efficiënte aanbieding

De primaire doelstelling bij de aanbesteding in 2010 voor ROC Mondriaan was het verbeteren van de kwaliteit van de schoonmaak. CSU kreeg de aanbesteding gegund op basis van de meest efficiënte aanbieding. Het contract heeft een duur van zeven jaar.

In de aanbesteding is een bonus-malussysteem opgenomen, waarbij zowel de technische kwaliteit als interne klanttevredenheid aan bepaalde eisen moet voldoen om in aanmerking te komen voor de bonus. Jaarlijks wordt bekeken of aan de eisen is voldaan. Indien dit het geval is kan de bonus per perceel tot maximaal €10.000,- oplopen. Als niet aan de eisen wordt voldaan riskeert CSU een boete of wordt de locatie bij ingebrekestelling uit het contract gehaald.

Extra motiveren

CSU besloot om de bonus geheel ten goede te laten komen aan de medewerkers. Deze bijzondere aanbesteding is voor alle partijen zeer succesvol. Voor ROC Mondriaan zijn de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd. De medewerkers van CSU profiteren van hun goede prestaties.

Voor CSU is de bonusregeling een perfecte manier om haar medewerkers extra te motiveren. Het leidt tot meer tevredenheid en continuïteit en is in lijn met de initiatieven die CSU onderneemt op het gebied van MVO. Bovendien  sluit het naadloos aan op de doelen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Informatie: www.csu.nl, www.key-quality.nl

 

Reageren?