Bezuinigen op schoonmaakkosten met abecs door Electrolux

Abecs van Electrolux

Het effectief tegengaan van bacteriegroei is een constante uitdaging voor iedere professionele schoonmaker. Niet alleen worden bacteriën resistenter voor bestaande schoonmaakmethodes, ook beperkte tijd en strikte contracten kunnen kwaliteit en marges onder druk zetten.

Microvezel positief geladen

Met abecs™ heeft Electrolux Professional een antwoord gevonden op al deze vraagstukken. Door een geavanceerde nieuwe wasmethode wordt  microvezel positief geladen. Dit trekt  niet alleen de van nature negatief geladen bacteriën aan, maar als de microvezel klamvochtig wordt gebruikt, brengt het ook nog eens een beschermende laag aan op alle oppervlaktes die ermee worden gereinigd.

Het gevolg is niet alleen dat oppervlaktes beter beschermd worden tegen bacteriën, maar ook dat het aanschaffen van wasdrogers overbodig wordt.

Bespaart duizenden euro’s

Dit bespaart al gauw duizenden euro’s in aanschafwaarde. Maar ook de kosten per m2 houdt u beter in de hand, aangezien microvezeldoeken en moppen gewoon vochtig opgeslagen en zonder tijd aan drogen te verspillen gebruikt kunnen worden.

Voor de schoonmaker betekent dit dus minder lichamelijke belasting, en voor het schoonmaakbedrijf een snellere Return on Investment.

ISSA/Interclean

Tijdens de ISSA/Interclean op 10 mei zal Electrolux Professional deze nieuwe manier van reinigen voor het eerst introduceren. Deze primeur vindt plaats in de Electrolux Showroom te Diemen. U kunt u aanmelden voor deze introductie  via 020-5692201 of erik.te-winkel@electrolux.nl .

Informatie: www.electrolux.nl/laundrysystems

Reageren?