Tennant lanceert Pro Service-aanbod in Europa

Tennant

Tennant Company, een marktleider op het gebied van schoonmaaktechnologieën waarmee het bedrijf een schonere, veiligere en gezondere wereld wil helpen creëren, kondigt vandaag aan dat het haar nieuwe Pro Service aanbod in Europa lanceert.

Het nieuwe drievoudige aanbod geeft klanten de mogelijkheid een dekking te kiezen die het best overeenstemt met hun noden, waarbij probleemloze schone vloeren gecombineerd worden met een voorspelbaarheid van kosten.

Kiezen voor het Tennant Pro service-aanbod verhoogt volgens het bedrijf de productiviteit van de reinigingsapparatuur en beschermt de investering van de klant.

Tennant biedt een op maat gesneden oplossing aan die bij verschillende zakelijke noden past, en zorgt ervoor dat  reinigingsmachines altijd klaar zijn voor gebruik:

Pro 24

Voor klanten waar de inzetbaarheid van de schoonmaakapparatuur van groot belang is, verzekert de Pro 24-service van Tennant dat uw machines altijd klaar zijn om te reinigen door elke dag van de week Fullservice preventief onderhoud en reparaties* plus een optionele beschikbaarheidsgarantie te leveren.

Pro 48

Wanneer reinigen belangrijk, maar minder essentieel is voor uw bedrijf, is de Pro48 uw oplossing. Naast preventief onderhoud zorgt Tennant ervoor dat in geval van storing uw machine binnen 48 uur gerepareerd wordt.

Pro

Tennants Pro-service biedt een bescheiden service tegen minimale kosten en zorgt ervoor dat uw apparatuur in goede conditie blijft. Kies een vast bedrag voor preventief onderhoud en de gedekte service-onderdelen, of lagere voorrij- en arbeidskosten voor preventief onderhoud en reparaties, exclusief schade en verkeerd gebruik.

Informatie: www.tennantco.com

Reageren?