Audit bij Dienst Uitvoering Onderwijs en Belastingdienst

DUO en Belastingdienst Groningen

Hospitality Consultants gaat bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst in Groningen kwaliteitsmetingen en mystery visits uitvoeren op de diensten catering, schoonmaak, beveiliging en receptie en automaten.

Met de resultaten van de metingen wordt vastgesteld in welke mate de leveranciers voldoen aan de vooraf gedefinieerde outputspecificaties.

Meerdere facilitaire diensten beoordeeld

Bundled auditing betekent dat meerdere facilitaire diensten tegelijkertijd en op dezelfde wijze worden beoordeeld. Dit levert een compleet en vergelijkbaar beeld op van de totale dienstverlening. De eenduidige weergave van de resultaten en de goede vergelijkbaarheid besparen de opdrachtgever tijd. Bundled auditing leidt door synergie in de uitvoering ook tot lagere kosten.

Facility Performance Monitor

De uitkomsten van alle metingen worden weergegeven in de door Hospitality Consultants ontwikkelde Facility Performance Monitor. De Facility Performance Monitor is een webbased tool en geeft direct inzicht in de prestaties van facilitaire diensten. De weergave van de metingen wordt van totaalniveau tot eisniveau per dienst weergegeven.

PPS-constructie DUO en Belastingdienst Groningen

Sinds 15 maart 2011 is de nieuwe, gezamenlijke huisvesting voor DUO en de Belastingdienst in Groningen in gebruik. Er is sprake van een PPS constructie waarin beide organisaties zich door de Rijksgebouwendienst laten vertegenwoordigen als opdrachtgever vanuit de Staat. Als opdrachtnemer treedt het consortium DUO┬▓ op, bestaande uit Strukton, Ballast Nedam en John Laing. Belangrijke onderaannemers zijn o.a. ISS en UNStudio. De PPS is aangegaan voor een periode van 20 jaar.

Bron: www.hospitalityconsultants.nl

Reageren?