Boardroom maart 2012

PS Boardroom

Curriculum Vitae

Naam
Margot van Leijen

Geboortejaar
1974

Bedrijf
Hago Zorg

Functie
Commercieel Directeur

Bij dit bedrijf sinds
1 november 2010 en vanaf 1 juni 2000 bij moederorganisatie Vebego

In deze functie sinds
1 januari 2012

Aantal medewerkers
3000

Wanneer was u het gelukkigst?
Het gelukkigste moment in mijn leven is de geboorte van mijn zoon Olivier op 3 september 2003. Inmiddels is het een grote blonde krullenbol van acht jaar die dol is op voetbal en tennis. Ik ben ontzettend trots op hem en geniet van elk moment samen.

Wat is uw grootste prestatie?
De afgelopen jaren heb ik altijd geprobeerd de balans te zoeken tussen een goede moeder zijn voor Olivier, plezier hebben in mijn werk, een goede collega zijn en tegelijkertijd mijn privéleven te onderhouden. Het feit dat dat altijd goed is gegaan, is voor mij een overwinning.

U mag een ding aan uzelf veranderen. Wat zou dat zijn?
Ik mag wel iets minder perfectionistisch zijn. Het is vooral voor mezelf soms best vermoeiend.

Waar bent u bang voor?
Ik ben niet zo bang aangelegd. Het enige wat ik niet zo leuk vind is om in hele kleine ruimtes te zijn, een soort engtevrees. Als klein kind heb ik een paar uur vast gezeten in een lift, dat raak je niet zo makkelijk meer kwijt.

Welke verleiding kunt u niet weerstaan?
Champagne en vers witbrood met Hollandse aardbeien vind ik heerlijk!

Waar zou u het liefst willen wonen?
Ik ben geboren en getogen in Noord-Holland. Op mijn 18e ben ik voor mijn studie Gezondheidswetenschappen naar Maastricht verhuisd. Met volle teugen heb ik genoten van de Limburgs-bourgondische stijl van leven. Inmiddels woon ik weer in Noord-Holland. Ik kan overal wonen als ik me maar thuis voel.

Welke eigenschap waardeert u het meest in een persoon?
Jezelf blijven. Ik vind het bewonderenswaardig wanneer mensen in moeilijke situaties dicht bij zichzelf blijven, op hun eigen intuïtie vertrouwen en zelf keuzes durven te maken.

Wat is uw dierbaarste materiële bezit?
Dat is zeker mijn Ipod touch. Ik woon tegen de duinen aan en vind het heerlijk om op mijn fiets te stappen met mijn muziek op en door de duinen te fietsen. Mijn zoon en ik hadden nogal eens ruzie om de Ipod. Na eerst allebei een eigen playlist te hebben gemaakt, heeft hij inmiddels een eigen Ipod touch. Zo moeder zo zoon…

Welk boek heeft u het laatst gelezen?
In de kerstvakantie heb ik mijn laatste twee boeken gelezen: Op klaarlichte dag van Simone van der Vlugt en Koorts van Saskia Noort. Twee wegleesboeken waar ik normaal gesproken niet aan toe kom.

Wat is uw motto?
Live life to the max! Het leven is veel te kostbaar om onzeker of verdrietig te zijn en te blijven klagen. Leer van je fouten, kijk vooruit en geniet van juist de kleine dingen in het leven.