Seminar: Certificering, Training en keurmerken in de Schoonmaakbranche

ISSA/Interclean

Tijdens ISSA/Interclean organiseren ISSA, de wereldwijde Cleaning Industry Association en de British Institute of Cleaning Sciences (BICSc) het seminar ‘Certificering, Training en keurmerken in de Schoonmaakbranche’. De presentaties van branche experts Stan Atkins, Marcello Manca en Dan Wagner leggen de link tussen de training en certificering van ‘beginnende tot leidinggevende werknemers’, de accreditatie van bedrijven en het belang van sterke eco-keurmerken in de sector, met een hoge Return on Investment (ROI).

Stan Atkins, sinds 1974 in verschillende functies actief in de schoonmaakbranche, is Chief Executive Officer bij BICSc. In zijn huidige functie toont Atkins grote belangstelling voor training en onderwijs, de werkomstandigheden van de schoonmakers en kwaliteitscontrole. Tevens is Stan Atkins lid van verschillende organisaties die aan de schoonmaakbranche zijn verbonden.

Marcello Mance is Vice President en General Manager bij UL Environment Inc., een dochteronderneming van Underwriters Laboratories Inc. UL Environment draagt bij aan de wereldwijde ontwikkeling van duurzaamheid, gezondheid en veiligheid door de groei en ontwikkeling van milieuvriendelijke producten, diensten en organisaties te ondersteunen. Marcello werkt ruim 27 jaar voor UL Environment en is verantwoordelijk voor het analyseren van nieuwe producten, het werven van nieuwe klanten en de begeleiding van klanten bij het gecompliceerde toetsingsproces voor milieuvriendelijke producten.

Dan Wagner, Director of Facility Service Programmes bij ISSA, werkt sinds 1999 bij de organisatie. Dan is verantwoordelijk voor de Cleaning Industry Management Standard en CIMS Green Building Certification Programme, en is medeauteur van de CIMS Certification guide. Daarnaast heeft Dan meerdere artikelen gepubliceerd en sprak hij tijdens conferenties, workshops en seminars over ‘best practice’, standaardisering, management en milieuvriendelijk schoonmaken. 

Het seminar richt zich op senior managers in facility management en bij schoonmaakbedrijven, retail management en alle overige sectoren waar behoefte is aan training van medewerkers. Aan de hand van relevante en inzichtelijke analyses wordt het belang van certificering en onderwijs voor bedrijven in de schoonmaakindustrie uiteengezet.

Het seminar vindt plaats op 11 mei, 11.00 – 12.30, in de Amsterdam RAI Elicium, Kamers D201-202. . Om u te registreren voor het evenement, klik hier: http://europe.issa.com/?id=seminar_programme. Eventuele vragen kunnen worden gericht aan Keith Baker, bereikbaar op keith@issa.com.

Reageren?