Genesis Biosciences toont antimicrobiële en microbiële innovatie

Genesis Bioscienes

Genesis Biosciences, een wereldwijd biotechnologisch bedrijf, toont de technologie achter het innovatieve anti-microbiële en microbiële productassortiment op ISSA / Interclean, Stand 03.307A.

De milieuvriendelijke producten en oplossingen, samengesteld in de productie- en laboratoriumfaciliteiten van het bedrijf in de Verenigde Staten en Europa, worden gebruikt voor een breed scala aan industriële toepassingen waaronder huishoudelijk  afvalwater- en rioolwaterzuivering.

Antimicrobieel bereik

De Biosan-serie is de toonaangevende oplossing voor vrouwelijke hygiëne die Genesis Biosciences op de beurs presenteert. Deze antimicrobiële producten zijn gebaseerd op een unieke gepatenteerde dampwerkingtechnologie voor een effectieve en natuurlijke bestrijding van bacteriën en geur in sanitaire afvalbakken.

De nieuwste toevoeging aan deze serie is de bekroonde e-card,  een natuurlijk antimicrobieel product dat bacteriën vernietigt in sanitaire units en dat zorgt voor een aangename geur in de toiletruimte. De e-card wordt gemaakt van duurzaam materiaal en is biologisch afbreekbaar aan het einde van de levensduur.

Ook Biosan P-max maakt deel uit van de serie, de nieuwste ontwikkeling in kiemdodende sanitaire afvalzakjes, ontwikkeld voor bakken voor sanitair afval en Biosan Naturals, geavanceerde geurtechnologie gecombineerd met een natuurlijke minerale basis.

Microbieel bereik

Genesis Biosciences heeft de unieke mogelijkheid om toepassingsspecifieke bacteriestammen te laten gisten en geconcentreerde, microbiële producten te ontwikkelen die gericht zijn op het onschadelijk maken van verontreinigende stoffen.

Het Genzyme-assortiment is uniek op de markt omdat het gebruikmaakt van uiterst effectieve, ecovriendelijke chemie en is daardoor een milieuvriendelijke keuze. Dit geavanceerde microbiële assortiment biedt veelzijdige, multi-stam formules, ontwikkeld voor een breed toepassingsgebied van algemene reiniging tot bioremediatie.

Eerste recensie sanitair afval

Het allereerste onderzoek naar sanitair afval is uitgevoerd door Genesis Biosciences, het analyseren van de markt en de producten en technologieën die beschikbaar zijn, om organisaties te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Het rapport stelt dat bepaalde technologieën en behandelingen die worden gebruikt voor het behandelen van sanitair afval een risico kunnen vormen voor exploitanten en toiletbezoekers voor het oplopen van virussen en infecties en dat onaangename geurtjes niet effectief worden bestreden.

Analyse toonde aan dat een dampfasesysteem de meest effectieve manier is om  bescherming te bieden tegen infecties en de controle van onaangename luchtjes.  De bevindingen hebben ook aangegeven dat het gebruik van producten op basis van natuurlijke vluchtige plantenextracten de minste schade berokkenen aan mens en milieu.

Professionele reiniging

“Ons team is verheugd om onze geavanceerde technologie en innovatieve benadering van het onderzoek en de ontwikkeling van effectieve antimicrobiële en microbiële producten voor professionele reiniging te presenteren op de grootste vakbeurs ter wereld”, aldus Conrad Mielcuszny, president en chief executive officer van Genesis Biosciences.

“Bij Genesis Biosciences zijn we voortdurend bezig met de ontwikkeling en verbetering van onze technologie voor extra waarde voor onze klanten terwijl de strenge kwaliteitscontrole binnen al onze productieprocessen ervoor zorgt dat we kwalitatief zeer hoogwaardige producten leveren, ondersteund door het hoogste niveau van klantenservice en ondersteuning. ”

Kom voor meer informatie over Genesis Biosciences naar  stand 03.307A stand tijdens de  ISSA / Interclean of bel  +44 (0) 29 2079 1185 en ga naar onze website www.genesisbiosciences.com

Reageren?