Medewerkers Rentokil lopen 3.750 euro bij elkaar voor goed doel

Rentokil Business team

Tijdens de Rotterdam Marathon van afgelopen zondag hebben 26 sportieve medewerkers van Rentokil Pest Control een bedrag van € 3.750 bij elkaar gelopen voor SON, Schildkier Organisaties Nederland. Naast dat de medewerkers zelf donateurs bereid vonden een bijdrage te leveren, hebben de directie van Rentokil Pest Control en diverse donateurs uit de relatiekring van de organisatie bijgedragen aan dit fantastische bedrag.

Twee medewerkers hebben de volledige marathon gelopen, de andere lopers hebben met zes teams van elk vier personen aan de Business Estafette meegedaan. Iedere estafetteloper, duidelijk herkenbaar aan de speciale Rentokil-outfit, heeft ruim 10 kilometer voor zijn of haar rekening genomen.

Tijdens de race en aan de finish werden de Rentokil-marathonlopers en alle deelnemers aan de Estafette luid toegejuicht door hun achterban.

Geweldige prestatie

‘Nadat we vorig jaar met vijf teams deelgenomen hebben, zijn we er enorm trots op dat dit jaar nog een extra team gevormd kon worden. Met elkaar is er een geweldige prestatie neergezet,’ aldus Nicole van Veldhuizen-van Zoelen, Marketing Manager van Rentokil Pest Control. ‘Het estafetteteam met onze toplopers neemt met een tijd van 3 uur en 4 minuten zelfs de 10e plaats in op de teamranglijst.’

Het doel waarvoor dit jaar geld bij elkaar gebracht is, is SON, Schildkier Organisaties Nederland.

Informatie: www.rentokil.nl

Reageren?