Recruitment systeem EW Facility Services klaar voor de toekomst

EW-Nieuwe wervingssite

EW Facility Services heeft haar wervingssite voor schoonmaakmedewerkers, www.werkenbijew.nl geheel vernieuwd. Niet alleen de look and feel ging op de schop, het hele recruitment systeem ging kritisch onder de loep en is na een grondige herstructurering klaar voor de toekomst.

Ruim een jaar geleden startte een interne projectgroep met een onderzoek naar verbeterpunten in het recruitment systeem van EW Facility Services. Belangrijke vragen hierbij waren hoe kan het sollicitatieproces efficiënter verlopen en hoe kunnen we onze doelgroep beter aanspreken om de kwaliteit van sollicitanten te verhogen?

Al snel resulteerde dit in de aanschaf en implementatie van CONNEXYS, een recruitment database systeem, en segmentatie van doelgroepen in succesprofielen.

Nieuwe recruitment website

Als kers op de taart is nu ook de nieuwe recruitment site www.werkenbijew.nl in de lucht. Voor de foto’s koos EW Facility Services voor eigen medewerkers. Iedere persoon op de website staat model voor een succesprofiel medewerker. De site sluit wat huisstijl betreft aan bij corporate website.

De webdesigners van Onstuimig uit Amersfoort tekenden voor het ontwerp van de nieuwe site. Site-Supply uit Arnhem is verantwoordelijk voor het CMS systeem. Ontwikkeling van teksten en fotomateriaal  geschiedde conform traditie van EW Facility Services geheel in eigen beheer.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?