Werner & Mertz presenteert ecologisch wasmiddelengamma

Werner & Mertz Greencare

 Werner & Mertz pakt uit met een ecologisch wasmiddelengamma voor professioneel gebruik op ISSA/ Interclean (8-11 mei 2012 in Amsterdam). Maak kennis met de innovatieve en schone producten voor professioneel gebruik en leer meer over de duurzame wijze van ondernemen van moederbedrijf Werner & Mertz in hal 4 op stand 321.
 
Werner & Mertz is Europese marktleider in het duurzaam produceren van reinigings- en onderhoudsproducten voor professioneel gebruik.

Tana Professional

Onder de vlag van Tana Professional produceert Werner & Mertz een allesomvattende gamma aan traditionele en ecologische producten dat aan alle specifieke behoeften van zowel de schoonmaakbedrijven en de openbare instellingen, als van het hotelwezen en de vrijetijdssector, de gezondheidszorg, de professionele grootkeuken, de industriële en voedselproducerende centra tegemoetkomt.

ISO 14001

Op ISSA/ Interclean (van 8 tot en met 11 mei in Amsterdam) maakt de bezoeker kennis met het duurzame ondernemerschap waarvan Werner & Mertz in al zijn geledingen doordrongen is. Zo voldoet zijn volledige productieproces aan de internationale standaard voor milieuzorg ISO 14001 en is het onderworpen aan de strenge Europese EMAS certificatie. EMAS staat voor Eco-management and Audit Scheme.

Wasmiddelenprogramma

Op de stand staat het nieuwe green care-wasmiddelengamma van Tana Professional centraal. green care is het belangrijkste ecologische alternatief in de markt van professionele reinigingsmiddelen dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert. Alle producten van green care bestaan uit hernieuwbare en plantaardige stoffen wat voor een snelle biologische afbreekbaarheid zorgt.
 
De ecologische wasmiddelen van green care (ACTIV bi-compact, ACTIV tabs en SOFT natura) zijn net op de markt. Ze leveren opvallend hoge wasprestaties bij lage temperaturen, met kortere wascycli tot gevolg. Daarmee weet Werner & Mertz als geen ander schone reiniging aan een gevoelig lager elektriciteitsverbruik te koppelen. Kortom: efficiëntie en duurzaamheid ten top.

Informatie: www.wmprof.com

Reageren?