Jan Jacob van Donselaar managing director bij Compass Group

Jan Jacob van Donselaar

Jan Jacob van Donselaar (41) volgt per 1 juli John Franke (53) op als managing director van Compass Group Nederland, moedermaatschappij van Eurest en Eurest Services.

Van Donselaar is afkomstig van Pon Holdings waar hij van 2005 tot nu diverse directiefuncties heeft bekleed. In zijn laatste functie was Van Donselaar CEO van KPI, een joint venture van Pon in Polen. Van 1995 tot 2005 was hij in diverse strategisch commerciële functies werkzaam voor General Motors in België en Nederland. Hij volgt John Franke op.

Franke trad in oktober 2011 aan als interim Managing Director van Compass Group Nederland. Hij werkt sinds 2005 voor Compass Group UK in uiteenlopende internationale managementfuncties. Onder zijn leiding is de overname van Avenance in maart 2012 succesvol afgerond.

Franke heeft in de afgelopen maanden een stevig fundament gecreëerd waarop Van Donselaar verder kan bouwen. De recentelijk afgesloten contracten zijn hier een verdere bevestiging van.  ‘Met de overname van Avenance heeft Compass haar vooraanstaande positie op de Nederlandse markt verder verstevigd. ‘Ik kijk er naar uit om samen met het Compass team dit nog verder in te vullen’, aldus Van Donselaar.

Over Compass Group

Compass Group is wereldwijd marktleider in food- en support services met meer dan 470.000 medewerkers in 50 landen. Compass Group ontwikkelt nieuwe en innovatieve concepten waarmee klanten hun voordeel kunnen doen. In Nederland verlenen onze ruim 5300 medewerkers food- en support services aan bijna 1.100 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, scholen en (overheids)instellingen. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest en Eurest Services.

Informatie: www.compass-group.com

Reacties

Één reactie op “Jan Jacob van Donselaar managing director bij Compass Group”

  1. Vic E. Vooys3 mei 2012 om 09:42

    Hallo Jan Jacob,
    Wel een forse carriere wending en een prachtige nieuwe uitdaging. Welkom in deze voor jou nieuwe facilitaire wereld. Van een met emotie omringd productenpalet naar pur sang people business. Hier maakt niet het product maar de mens het verschil. Mooi om aan dat proces leiding te mogen geven en je inspiratie en ervaring in kwijt te kunnen.
    Heel veel succes en arbeidsvreugde toegewenst.

Reageren?