Duurzame reinigingsinnovaties met Tennant

Tennant

Tennant Company (NYSE: TNC), is een toonaangevende leverancier van duurzame reinigingstechnologieën, ontworpen voor een schonere, veiligere en gezondere wereld. De vele redenen die aantonen dat Tennant een innovatieve leider en betrouwbare industriële partner is, worden tijdens ISSA/Interclean 2012 van 8 t/m 11 mei in de RAI te Amsterdam-Nederland toegelicht.
Tennant presenteert:

De Orbio® 5000-Sc – Tennants meest recente, duurzame reinigingsoplossing

Op de stand zal Tennant de exclusieve Orbio 5000-Sc van het bedrijf voorstellen, een machine die leidingwater, een kleine hoeveelheid zout en elektriciteit gebruikt om – wanneer men het nodig heeft – een doeltreffende, veelzijdige reinigingsoplossing aan te maken die gebruikt kan worden in de meeste reinigingsapparatuur en -methodes.

De Orbio 5000-Sc gebruikt de Split Stream-technologie om automatisch een kant-en-klare reinigingsoplossing te genereren met de juiste verdunning, zodat geconcentreerde reinigingsmiddelen niet meer verwerkt of gemengd hoeven te worden.

Door de Orbio 5000-Sc-oplossing te gebruiken, kunnen reinigingsprofessionals ruimtes schoonmaken zonder dat ze blootgesteld worden aan de potentiële gezondheids- en veiligheidsrisico’s verbonden aan de meeste traditionele reinigingsmiddelen. De Orbio 5000-Sc is de meest recente innovatie van een hele serie duurzame, op water gebaseerde technologieën van Tennant Company en zijn Orbio Technologies Groep.

“Tennant Company en zijn Orbio Technologies Groep streven naar het transformeren van de schoonmaakindustrie door middel van duurzame reinigingsinnovaties,” aldus Karla Leis, vicepresident van de Orbio Technologies Groep.

“Onze klanten en de mensen die deze nieuwe technologie gebruiken om hun accomodaties te reinigen, verlangen oplossingen die minder potentieel schadelijke chemicaliën gebruiken. Wij geloven dat de Orbio Split Stream-technologie en de Orbio 5000-Sc belangrijke stappen zijn in het proces om aan deze behoefte te voldoen.”

ec-H2O™-technologie – Chemievrij reinigen met de kracht van water

Eveneens presenteert Tennant op de beurs de exclusieve, chemievrije ec-H2O™-technologie van het bedrijf. ec-H20™ zet water elektrisch om tot een innovatieve reinigingsoplossing die effectief reinigt, geld bespaart, de veiligheid verhoogt en de impact op het milieu vermindert in vergelijking met reinigingsmiddelen voor het dagelijks onderhoud van vloeren.

Deze innovatieve technologie is getest door onafhankelijke derden en door Tennant-klanten, waaronder veel van ‘s werelds grootste leveranciers van facilitaire diensten. Bezoek de stand van Tennant om meer te leren over onze lijn van schrobzuigmachines uitgerust met de toonaangevende, chemievrije schroboplossing en verneem hoe een aantal van ’s werelds toonaangevende ondernemingen ec-H2O™ gebruiken om hun accomodaties doeltreffend te reinigen.

Compacte schrobzuigmachines op lithium-ion-batterijen – Reinig praktisch krappe ruimtes

Ontdek Tennants T1 compacte batterij aangedreven schrobzuigmachine; de eerste compacte machine met meerdere batterijkeuzes, inclusief de optie voor lithium-ion-batterijen voor uitzonderlijke reinigingsalternatieven in een omgeving met krappe ruimtes.

Het snoerloze design van de T1 compacte batterij aangedreven schrobzuigmachine gaat een aanzienlijke uitdaging aan met het reinigen van krappe ruimtes en voldoet gemakkelijk aan de behoefte van een 24-uursreiniging. De T1 compacte batterij aangedreven schrobzuigmachine is gemakkelijk wendbaar en levert alternatieven voor de traditionele reiniging met emmer en dweil om snel en veilig kleine, krappe ruimtes te reinigen en te drogen.

“De huidige reinigingsprogramma’s vereisen een uitgebreide ‘tool kit’ om gelijke tred te houden met de dagelijkse reinigingsuitdagingen waarmee klanten binnen hun organisaties geconfronteerd worden”, aldus Nicolas Van Thielen, Marketing Manager EMEA bij Tennant Europe.

“Tennant heeft een passie voor de aanpak van deze kwesties door innovatief en duurzaam denken. Van chemievrij schrobben tot snoerloze, wendbare schrobzuigmachines; op de stand van ISSA/Interclean toont Tennant een volledig pakket oplossingen, ontworpen om efficiënter kleine en grote ruimtes en alles  tussenin, zowel binnen- als buitenshuis, te reinigen.”

De bezoekers van ISSA/Interclean 2012 worden uitgenodigd om de Tennant-stand nr. 1.127 in Hal 1 te bezoeken om meer over de innovaties en initiatieven die Tennant onderscheiden te leren en om een voorbeeld te zien van de Tennant- en Orbio-reinigingsoplossingen.

Informatie: www.tennantco.com

Tags:

Reageren?