FMN benoemt penningmeester en adviseur externe betrekkingen

Facility Management

Tijdens de Algemene ledenvergadering op 26 april jongstleden bij hogeschool NHTV in Breda is door FMN een nieuwe penningmeester en een adviseur externe betrekkingen aangesteld.

Penningmeester Rafael Schreurs

De benoemingscommissie van FMN heeft Rafael Schreurs voorgedragen als penningmeester van FMN. De leden stemden hier tijdens de ledenvergadering unaniem mee in. De heer Schreurs is benoemd voor een periode van drie jaar.

Als financieel directeur van Hectas in de Benelux, beschikt de heer Schreurs over uitgebreide (internationale) managementervaring. Hij werkt samen met relaties vanuit verschillende achtergronden en zal zich daarom snel voegen in onze verenigingsstructuur. Zijn ervaring en manier van werken maken dat hij uitstekend geschikt is voor het penningmeesterschap. Als Penningmeester van FMN is hij verantwoordelijk voor het vertalen van beleid en wensen naar de financiële mogelijkheden van FMN.

Adviseur Externe Betrekkingen Lennart Harpe

De beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) heeft Lennart Harpe aangesteld als adviseur Externe Betrekkingen. Harpe is aangesteld voor de externe profilering van FMN en verzorgt werkzaamheden op het gebied van Public Relations en Public Affairs.

De heer Harpe heeft brede kennis en ervaring als ondernemer, bestuurder en adviseur en is sedert de oprichting in diverse functies betrokken bij FMN. Hij is tevens actief als gastdocent, coach en procesbegeleider en heeft meer dan twintig jaar ervaring op het facilitaire vakgebied.

Facility Management Nederland

Facility Management Nederland is dé beroepsvereniging voor het facilitaire domein dat als
platform bindt en verbindt. FMN is een actieve vereniging, een netwerk van professionals, die kennis en ervaring haalt uit de markt en dit onder de leden verspreidt op tal van manieren. Bijna 2500 leden zijn aangesloten bij het FMN netwerk.

Informatie: www.fmn.nl

Reageren?