Finalisten EW|Saxion Ondernemers Award bekend

Deelnemers bootcamp

Op vrijdag 27 april om 17.00 uur zijn de finalisten bekend gemaakt van de EW|Saxion Ondernemers Award.  Op de finaledag strijden zij om de titel ‘beste student ondernemer van Saxion 2012’.

De winnaar beloont EW Facility Services met een geldbedrag van € 5.000 en een jaar lang begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen.

De finalisten

De finalisten zijn Robert Dijks en Soraya Petzold (VintChange.com), Shandrick Elodia (Sabee), Paul van Haaren en Rowin Winkels (Flyboarden.nl), Bram Lorist (Klookdesign) en
Veranika Ramonouskaya (VE.RA Fieldmarketing).

Finaledag

De finaledag van de EW|Saxion Ondernemers Award is op woensdag 9 mei aanstaande tijdens het Innovatiecongres Innoversum in Enschede. De jury, bestaande uit Gert Jan Morsink (SNT), Gisela Fidder (Fidder en Lohr), Gert van der Weide (UNET), Viola Zevenhuizen (Parview), Henk den Hollander (EW Facility Services) en Eric Wentink (EW Facility Services), zal naar aanleiding van een individueel vraaggesprek met iedere kandidaat achter de schermen en een presentatie ten voorstaan van het publiek, de winnaar kiezen.

Initiatiefnemers

De EW|Saxion Ondernemers Award is een initiatief van oud Saxion student Eric Wentink, eigenaar en oprichter van EW Facility Services, en Saxion. Met vestigingen in Deventer, Apeldoorn en Enschede is Saxion met ruim 23.000 studenten één van de grootste hogescholen van Nederland. Eric Wentink is volgens de Top 50 Saxion spinn-offs de meest succesvolle ondernemer van deze hogeschool. Wentink startte zijn bedrijf in Zutphen in 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot nummer zeven op de Nederlandse markt van facilitaire aanbieders.  De totale omzetportefeuille van EW Facility Services bedroeg in 2011 64,5 miljoen euro. Het aantal medewerkers is bijna 3500.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?