Dreumex introduceert eco-handreiniger

Dreumex

Dreumex introduceert tijdens ISSA/Interclean 2012 haar nieuwste innovatie op het gebied van industriële handreinigers: Dreumex Eco. Deze nieuwe handreiniger van Dreumex is volledig biologisch afbreekbaar en voldoet aan strenge ecologische eisen opgesteld door de Europese Unie. Om die reden is Dreumex Eco gecertificeerd met het EU Ecolabel.

Dreumex Eco is een krachtige handreinigingsgel die uitsluitend uit milieuvriendelijke grondstoffen bestaat. Het gebruik van deze grondstoffen zorgt er voor dat de handreiniger voldoet aan de strenge eisen voor biologische afbreekbaarheid van EU Ecolabel.

Ecolabel certificering

Zo bevat Dreumex Eco geen oplosmiddelen en wordt een afvalproduct van maïs ingezet als schuurkorrel. Bovendien heeft Dreumex ook het verpakkingsafval maximaal weten te beperken. Allemaal met als doel negatieve impact op het milieu zo veel mogelijk te vermijden. Dat Dreumex daarin is geslaagd wordt bevestigd met de onafhankelijke EU Ecolabel certificering.

One2clean
Dreumex Eco wordt uitsluitend aangeboden in cartridge verpakking voor gebruik in de Dreumex One2clean dispenser. Dreumex One2clean is een uniek touch free dispenser systeem voor industriële handreiniging en biedt enorme voordelen. Het systeem is kostenbesparend, efficiënt en milieuvriendelijk doordat het de exact benodigde hoeveelheid handreiniger uitgeeft. Daarnaast is het hygiënisch omdat de dispenser niet hoeft te worden aangeraakt. Deze voordelen, in combinatie met de voor zichzelf sprekende hoge kwaliteit van Dreumex’ handreinigers, is erg succesvol. De nieuwe Dreumex Eco sluit perfect aan op die filosofie.

Milieuvriendelijk en krachtig

Door het milieuvriendelijke karakter van Dreumex Eco is deze handreiniger uitermate aantrekkelijk voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, zonder concessies te willen doen aan kwaliteit.

Daarbij maakt de combinatie met Dreumex One2clean deze handreiniger ook nog eens kostenbesparend en efficiënt. Dreumex Eco maakt korte metten met middelzware tot zware industriële vervuilingen door bijvoorbeeld smeermiddelen, diesel, remvloeistof, cement en roest. Bij uitstek geschikt voor de automobiel-, bouw- en metaalindustrie.

ISSA/Interclean

Tegelijk met de Dreumex Eco handreiniger lanceert Dreumex op ISSA/Interclean 2012 haar eerste systeem voor toiletruimtes, kantoren, grootkeukens, voedingsmiddelen productie, horeca en gezondheidszorg onder de naam Omnicare. Dreumex is met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië en Amerika al meer dan vijftig jaar toonaangevend op het gebied van handreiniging, -hygiëne en –verzorging voor de professionele gebruiker. De producten van Dreumex staan bekend als innovatief en kwalitatief hoogwaardig.

Dreumex lanceert Dreumex Eco en Dreumex Omnicare op ISSA/INTERCLEAN 2012 in Amsterdam. Bezoek onze stand op de vakbeurs in hal 11, stand 123.

Informatie: www.dreumex.com

Reageren?